Dit moet je zien: zó ziet de hele cast van de kerstfilm The Santa Clause er nu uit!

santa claus

De cast is behoorlijk veranderd in 23 jaar tijd!

Misschien is dit wel een van de meest bekende kerstklassiekers ooit: The Santa Clause trilogie. De kerstfilm kwam alweer 23 jaar geleden in 1994 uit met in de hoofdrol Tim Allen. Hierna zijn er nog twee vervolgen uitgekomen: The Santa Clause 2 in 2002 en The Santa Clause: The Escape Clause in 2006. In de eerste film zien we onder andere vader Scott Calvin en zijn schattige zoontje Charlie, die samen op avontuur gaan om het kerstfeest dit jaar te redden. 

De vraag die wij allemaal graag willen weten, hoe gaat het nu met de hele cast én hoe zien ze er nu uit?

Vader Scott Calvin gespeeld door Tim Allen
Timothy Allen Dick (64) is een Amerikaanse komiek, acteur en voice-over. Hij was al bekend van de televisieserie Home Improvement voordat The Santa Clause uitkwam. Hierna heeft hij onder andere nog in de films Toy Story en Wild Hogs gespeeld.

Zoontje Charlie gespeeld door Eric Lloyd
Hij was 7 jaar toen hij de rol van Charlie vertolkte in The Santa Clause. Nu is Eric inmiddels 30 jaar en heeft hij na zijn rollen deel 1, 2 en 3 van The Santa Clause nog verschillende andere kleine rollen gespeeld in films en series. Hij nam hierna een korte break om een filmopleiding te volgen en is daarom tot op de dag van vandaag nog steeds veel op diverse filmsets te vinden. Zowel voor als achter de camera.

Bernard de elf gespeeld door David Krumholtz 
Acteur David had voor The Santa Clause al behoorlijk aan de weg getimmerd door in films te spelen als The Adams Family en Life With Mikey. Of hij na zijn succes in The Santa Clause heeft stil gezeten? Zeker niet! Zo was hij te zien in 10 Thing I Hate About You, Numbers en The Harold and Kamars serie.

 

Lees ook: Déze Netflix-films passen het beste bij jouw sterrenbeeld!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest

Bron en beeld:  Videostills