Wauw: deze Nederlandse jongen lijkt griezelig veel op Christian Grey

Christian Grey

Hij lijkt als twee druppels water op Mr. Grey

Acteur Jamie Dornan, beter bekend als Christian Grey uit Fifty Shades of Grey doet menig vrouwenhart sneller kloppen met zijn knappe looks. Ben jij nou één van de mensen die enorm verliefd is op Mr. Grey? 

Dan kun jij je hart ophalen, want in Nederland loopt er een dubbelganger van Jamie Dornan rond.

Egoboost

De 21-jarige dubbelganger van Mr. Grey kent de naam Daniël de Wagt en is door de redactie van NSMBL gespot op Instagram. Hij lijkt schokkend veel op de 35-jarige Noord-Ierse acteur en zou zomaar diens tweelingbroer kunnen zijn. Geen verrassing voor Daniël, die werkzaam is als product support engineer: “Ja, dat hoor ik wel eens. Ik vind het wel leuk om zulke complimentjes te krijgen. Dat is toch weer een flinke ego boost.”

Ideale vriendin

Goed nieuws ook voor de dames: Daniël is nog vrijgezel en heeft aan NSMBL verteld wat hij precies zoekt in een vrouw: “Zelfverzekerdheid, een goed lichaam en iemand die zichzelf op de eerste plek heeft staan, vind ik heel aantrekkelijk.” Wat hij niet zoekt, daar is hij ook heel duidelijk over: “Een ongezonde levensstijl (niet sporten, slecht eten, roken) en onzekerheid vind ik een afknapper.” Dit neemt hij erg serieus: als hij een date heeft en hij op de Instagrampagina van de betreffende dame een foto met sigaretten ziet staan, knapt hij af.

En dan nu de griezelige vergelijking:

Christian Grey 🔥 {#jamiedornan #fiftyshadesfreed }

Een bericht gedeeld door Jamie Dornan (@_jamie_dornan_) op

New💜 {#jamiedornan #teamdornan}

Een bericht gedeeld door Jamie Dornan (@_jamie_dornan_) op

Lees ook: Samen met Barry Atsma in de sauna? Hier is je kans!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: NSMBL | Beeld: videostill