Oeh: Action verkoopt een verzwaringsdeken voor een prikkie

verzwaringsdeken Action

Moeilijke slapers opgelet!

Verzwaringsdekens: je hebt er vast weleens over gehoord. Misschien ben je zelfs nieuwsgierig naar wat deze deken nou precies doet en of het echt zo’n wondermiddel is als sommigen beweren. Nou, dit is je kans om het te proberen! Action verkoopt de exemplaren namelijk voor nog geen 20 euro. 

Goede nachtrust

Dus, je ligt daar maar, te draaien en te woelen in bed, terwijl je de slaap maar niet kun vatten. Herkenbaar? Nou, dan komt een verzwaringsdeken jou zeker goed van pas! Deze lichte druk die de deken geeft doet namelijk wonderen voor gestreste spieren en rustelozehersenen, waardoor je sneller in dromenland terecht komt. Het gewicht van de deken is gelijkmatig verdeeld dankzij de vulling van kleine glaskraaltjes. Zeg dus maar dag tegen die eindeloze nachten wakker liggen, en hallo tegen een diepe, verkwikkende slaap.

Action

“De deken is dan wel zwaar, maak hij maakt je dag een stuk lichter”, luidt het bijschrift van de verzwaringsdeken op de website van Action. En het leukste is: voor minder dan twee tientjes heb je dit geweldige item al in huis! Action verkoopt de verzwaringsdeken namelijk voor €17,95 om exact te zijn. Je kunt deze deal niet in de winkel scoren, maar alleen online. Dus gooi die deken in je digitale winkelmandje en geniet zo snel mogelijk van jouw welverdiende rust!

Verzwaringsdeken

Beeld: Action

Hoes

Voor een extra tientje scoor je bij Action ook nog eens een zachte hoes die je om de deken heen kunt doen. De verzwaringsdeken en de hoes koppel je gemakkelijk aan elkaar dankzij de lussen en ogen. Zo zorg je dat je de hele nacht kunt rollen en draaien zonder dat je deken weg glipt. Wij rennen alvast naar Action!

Lees ook: Knap op je pasfoto? Probeer deze trucs voor het mooiste resultaat!

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: NSMBL, Action | Beeld: Pexels