Je gelooft je ogen niet: zó ziet Betty Rizzo uit Grease er nu uit!

Stockhard Channing is bijna onherkenbaar

We kunnen alle nummers uit de film Grease nog steeds uit volle borst meezingen. You’re the one that I Want was jarenlang ons favoriete nummer. Grease is en blijft een iconische film die bijna iedereen wel een keer heeft gezien. Niet alleen Sandy Olsson en Danny Zuko stalen ons hart, ook de pittige Betty Rizzo vonden we geweldig. Alleen ziet de dame er tegenwoordig heel anders uit…

We zijn allemaal een jaartje ouder geworden sinds Grease uitkwam, maar de verandering die Stockard Channing onderging, oftewel Betty Rizzo, slaat wel alles. De actrice is nog altijd werkzaam in het wereldje, maar nadat ze recentelijk in The Andres Maar Show te gast was, kunnen mensen niet uitgepraat raken over haar nieuwe uiterlijk.

Gezicht 
De destijds 33-jarige Stockard Channing bouwde na Grease een succesvolle Broadway-carrière op en nog steeds staat ze regelmatig op de planken. Ze speelt momenteel in het stuk Apologia en was ter promotie hiervan te gast in The Andrew Maar Show. Alleen na het aanschouwen van het tv-optreden, raakten mensen niet uitgepraat over haar voorkomen. “Wat is er met haar gezicht gebeurd?”, vraagt iemand zich af en een ander constateert dat ‘Ze er compleet anders uitziet’. Sommigen vergelijken Stockard zelfs met de Joker.

 

Lees ook: Hoeveel geld geef je eigenlijk aan het bruidspaar als je te gast bent? Wij hebben het antwoord!

Vond je dit artikel interessant? Bewaar ‘m op Pinterest

Bron: Grazia | Beeld: Videostill YouTube Grease