Déze MAFS-deelneemster is in verwachting van haar eerste kindje

‘Intens gelukkig’

Married at First Sight: Match or Mistake leverde Evelien helaas geen liefde, maar wel een heleboel drama op. Inmiddels is ze in wat rustiger vaarwater gekomen en heeft ze een nieuwe vriend, Sander. En het stel heeft heugelijk nieuws gedeeld, want ze zijn in verwachting van hun eerste kindje.

Middelpunt van drama

Evelien deed mee aan het allereerste seizoen van Married at First Sight: Match or Mistake, dat meteen behoorlijk wat meer drama opleverde dan de oude vertrouwde versie. Ook Evelien bleef niet gespaard: zij werd gekoppeld aan Brian, van wie al snel duidelijk werd dat hij háár leuker vond dan andersom. Evelien leek op haar beurt meer interesse hebben in Mark, die in het programma was getrouwd met Yvette. Je begrijpt dat deze verhoudingen voor de nodige sensatie hebben gezorgd. Uiteindelijk verliet Evelien het programma zonder partner.

Nieuwe liefde

Al snel bleek dat Evelien na Married at First Sight: Match or Mistake tóch nog haar droomman had gevonden. In een eerder interview met LINDA. vertelde ze al dat ze hiervoor open stond. “Ik ben 33 jaar en ik wil een stabiel leven, misschien zelfs een gezin”, deelde ze destijds. “Ik sta open voor de liefde en voor wat er op mijn pad komt.” Op dat pad kwam Sander, haar huidige vriend én dus de aanstaande vader van haar eerste kindje.

It’s a girl!

Op Instagram deelt Evelien een video van een echo. “Intens gelukkig en dankbaar dat er een klein, lief meisje in mijn buik mag groeien”, schrijft ze erbij. Het stel weet dus ook al dat ze een dochter krijgen. Van harte gefeliciteerd!

Lees ook: Gordon openhartig over kinderwens: ‘Zou een gezellige vader zijn’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Love Reality, RTL Boulevard, LINDA., RUMAG | Beeld: Married at First Sight: Match or Mistake (Videoland)