Moeder onthult: ‘Ik wil niet meer dat mijn dochter bij haar beste vriend gaat spelen’

dochter beste vriend

De moeder onthult dat haar dochter haar arm brak bij haar beste vriend thuis, en dat zijn moeder niks deed

Mandy* haar dochter Kim heeft al sinds haar vijfde een beste vriend genaamd Ryan. De twee zijn inmiddels dertien en kunnen het nog steeds goed met elkaar vinden. Echter, wil Mandy haar dochter niet meer naar het huis van Ryan brengen, aangezien er altijd wat fout gaat bij Ryan thuis. Hier moest Mandy zelf achter komen, in plaats van dat de moeder van Ryan haar opbelde. Op Reddit doet ze haar verhaal. 

Gebroken arm

“Ryan, de beste vriend van mijn dochter, is echt een schat van een jongen. Ik vind ze allebei schattig, maar ik denk niet dat ik Kim nog langer naar het huis van Ryan breng”, begint Mandy haar verhaal op het online platform. “Het is heel raar. Mijn dochter is gevallen en heeft haar arm gebroken toen ze bij Ryan thuis was. Ongelukken gebeuren, dus ik had het begrepen als zijn moeder mij had gebeld. Dit deed ze echter niet. Ik wist er niets van totdat Kim ineens thuis kwam met een zere arm. Ze had ook geen telefoon om mij te bellen, omdat deze kapot was en ik nog geen tijd had om een nieuwe te kopen voor haar.”

Te moe

Mandy ging er dan ook vanuit dat de moeder van Ryan haar zou bellen wanneer er iets aan de hand was. “Dit deed ze dus niet”, gaat Mandy verder. “Ze was ook nog eens zelf naar huis gelopen, dus zijn ouders lieten een meisje met een gebroken arm alleen naar huis lopen. En het erge is nog dat Ryans moeder verpleegster is. Er is dus geen excuus! Ik vertelde haar dan ook dat ik het niet leuk vond dat ze me niet had gebeld. Maar in plaats van dat ze me begreep, kregen we ruzie.”

“Ze zei dat mijn dochter in orde leek, en dat ze daarna nog aan het spelen was met Ryan”, gaat Mandy verder. “Daarnaast zei ze ook dat ze zelf te moe was om naar de dokter te gaan. Ze zei dat ze wist dat ik me druk zou maken om niets, dus dacht ze dat ik ook wel kon wachten.”

Geen verantwoordelijkheidsgevoel

“Ik kon mijn oren niet geloven. Ik zei haar dat ze een vreselijke ouder was en dat ze mijn dochter vreselijk behandelde”, vervolgt ze. “Ik heb tegen mijn dochter gezegd dat ze niet meer naar het huis van Ryan mocht. Maar nu is Kim hier dus heel erg verdrietig over, omdat het haar beste vriend is. Maar ik denk dat dit het beste is. Ik voel me er niet meer prettig bij om Kim alleen naar Ryan te brengen en ze alleen te laten. Ik heb het gevoel dat die ouders totaal geen verantwoordelijkheidsgevoel hebben.” Wat zou jij doen in het geval van Mandy?

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. Op het forum deelt de vrouw haar verhaal onder de naam Sweaty_Berry_6517.

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!Bron: Reddit | Beeld: Adobe Stock