BZV-presentatrice Yvon Jaspers doet mee aan Jachtseizoen

Yvon Jaspers

Spannend!

Yvon Jaspers kennen we natuurlijk allemaal van het spraakmakende programma Boer zoekt Vrouw. Hoewel de presentatrice mensen normaal bij elkaar brengt, zal ze nu op de vlucht slaan voor de mannen van Stuk. Zal het haar lukken om uit de handen van team Stuk te blijven? Wij zijn benieuwd!

Jachtseizoen

Op dit moment is het populaire programma Jachtseizoen in volle gang. Iedere week verschijnt er een nieuwe aflevering waarin er een nieuwe BN’er uit handen probeert de blijven van team Stuk. Eerder dit seizoen zagen we onder meer de jongens van Bankzitters en dj Armin van Buuren al meedoen. Team Stuk bestaat uit Thomas van der Vlugt, Giel de Winter en Stefan Jurriens.

Hulp ingeschakeld

In de nieuwste aflevering zien we niemand minder dan Boer zoekt Vrouw-presentatrice Yvon Jaspers in een oranje pak. De ‘boeven’ krijgen in het programma de kans om aan het begin een vluchtauto te regelen en daar heeft Yvon dan ook gretig gebruik van gemaakt. Sterker nog, ze heeft de hulp ingeroepen van oude bekenden. Zo helpt de producer van BzV haar ontsnappen en helpt niemand minder dan boer Jouke ook mee. Enne, boer Jouke had zelfs nog een leuke verrassing met zich mee, namelijk zijn lover Karlijn!

Yvon moet proberen om vier uur lang uit handen te blijven van StukTV. Zal het haar lukken? Dat kun je zien in de aflevering. Spannend!

Deelname?

StukTV ziet deze uitzending echter als een goede kans om eens te kijken of hun volgers het wel zouden zien zitten om Thomas in Boer zoekt Vrouw te zien. “Gebruik dit als ‘Ik wil Thomas in Boer Zoekt Vrouw’ knop 😂👇”, hebben ze in de reacties geschreven. Die reactie is inmiddels al meer dan 1500 keer geliked. Ha!

Lees ook: 10 vragen om te stellen tijdens een eerste date

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Grazia, Love & Reality | Beeld: NL Beeld