Dít is de beste vriendin van Gordon: ‘Wat wij hebben is heel bijzonder’

Gordon

‘Het is ijzersterk’

Als je denkt aan Gordon zul je gelijk aan Gerard Joling denken. Toch is dat niet de beste vriend van de presentator en zanger. Zo vertelde Gordon in zijn boek dat Joling hem maar collega blijf noemen na al die jaren en dat dat hem dwars zit. De beste vriend, of in Gordons geval vriendin moeten we dan ook in een heel andere hoek zoeken. 

Gordons wederhelft is Estelle Cruiff.

Humor

In een interview met 100%NL vertellen ze nu voor het eerst over hun vriendschap. “We hoeven elkaar maar aan te kijken en we weten gelijk hoe laat het is. Dat is best bijzonder”, vertelt Gordon over zijn vriendschap met Estelle. Vooral humor is heel belangrijk in hun vriendschap. Zo vertelt Estelle dat Gordon en zij een voorliefde hebben voor zelfspot en ze nooit een ander moedwillig ’te kakken willen zetten’.

Budgetvakanties

Het tweetal leerde elkaar kennen op de bruiloft van Estelle en haar toenmalige man Ruud Gullit in 2000. Gordon trad daar op en sindsdien is de klik er tussen deze twee. Ze gaan nu samen een televisieprogramma presenteren, genaamd: Gordon & Estelle: weg ermee. Ze gaan in het programma samen op budgetvakanties. “We weten waar we aan gaan beginnen, maar zijn natuurlijk hele andere vakanties gewend. Dus het zal ook bikkelen worden en we zullen zeker klagen. Maar het is ook heel gezellig en leuk”, vertelt Estelle.

Lees ook: Yana moest Temptation Island wél verplicht verlaten: ‘De situatie liep volledig uit de hand’

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: De Telegraaf | Beeld: videostill Telegraaf