Chantal Janzen over geruchten overspel: ‘Ramptoerisme’

Chantal Janzen

‘Iedereen kan tegenwoordig nou eenmaal iets over je beweren en brengen’

Chantal Janzen en haar man Marco Geeratz zijn al jaren gelukkig samen, maar volgens meerdere juicekanalen was hun huwelijk in grote problemen. Zo zou Marco haar meerder keren hebben bedrogen. De presentatrice reageert nu in haar eigen blad &C op de geruchten. 

Geruchten over bedrog

Het koppel trouwde in 2014 en hebben samen twee zoons. Uit een eerder huwelijk heeft Marco ook nog twee dochters en een zoon, voor wie Chantal de rol van bonusmoeder vervult. Een gelukkig gezin, totdat meerdere juicekanalen beweerden dat Marco vreemd zou zijn gegaan. In de editorial in haar tijdschrift vertelt de blondine nu dat ze tijdens een opnamedag voor het eerst over de beschuldigingen hoorde. Marco had haar een verbaasd bericht gestuurd, omdat hij ineens online las dat hij vreemd zou gaan.

Moeilijk van zich af te schudden

Hoewel Chantal van plan was de geruchten van zich af te zetten, valt het haar zwaarder dan verwacht. Ze schrijft dat ze het er vooral moeilijk mee had dat haar kinderen en ouders de roddels ook zouden meekrijgen. “Iedereen kan tegenwoordig nou eenmaal iets over je beweren en brengen. Of het nou waar is of niet. Er wordt natuurlijk ook veel gebracht wat waar is”, schrijft ze.

Ramptoerisme

“Het lijkt wel een vorm van ramptoerisme”, aldus de presentatrice. “Iedereen kan alles maar over je zeggen, beweren en onthullen. Is dat klote? Meer dan. Zeker als je ziet hoeveel pijn, verdriet en angst het reeds bij sommigen heeft opgeleverd. De stress en het negatieve gezeik heb je dan al gevoeld en raak je niet zomaar kwijt”. Ze concludeert dat buitenstaanders niets te maken hebben met de levens van bekende personen, wat die personen ook doen. Toch zullen de juicekanalen volgens haar blijven bestaan, zolang we massaal blijven genieten van roddels over anderen. “Al hoop ik dat het brengen van écht vreselijke berichten nooit zo erg gaat zijn dat iemand hierdoor het leven niet meer ziet zitten. Ik blijf en wil geloven dat deze contentmakers nooit zóver zullen gaan.”

Lees ook: Chantal Janzen deelt bijzonder moment op Instagram: ‘M’n hart ontploft’

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest.

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress