GTST-acteur Ferri Somogyi is stiekem getrouwd met zwangere Noëlle van Stek

ferri somogyi
Ferri Somogyi en zijn vriendin Noëlle van Stek zijn in het geheim getrouwd

Ferri Somogyi is sinds vorig jaar samen met zijn vriendin Noëlle van Stek. De 45-jarige auteur en de 26-jarige onderneemster kondigden drie maanden geleden al aan in verwachting te zijn van hun eerste kindje, een meisje. Maar daar houdt het liefdesgeluk niet op…

Uit praktisch oogpunt…

Trouwen

Op 28 april 2018, zo’n anderhalve maand geleden, plaatste Ferri Somogyi een foto op zijn Instagramaccount van de hand van zijn vriendin met een verlovingsring. Het onderschrift luidde: ‘She said YES!’. Destijds zei Ferri nog dat ze waarschijnlijk niet voor 2019 zouden trouwen, aangezien Noëlle toen al een tijdje zwanger was.

Stiekem

Toch zijn de twee nu al in het geheim getrouwd. Ze wilden initieel de bruiloft uitstellen vanwege de zwangerschap, maar besloten dat het toch handiger was om vóór de komst van de baby te trouwen. “Dit was voor nu handiger, met oog op de komst van de baby”, meldt Ferri aan RTL Boulevard. Het feest voor familie en vrienden stellen ze wél uit tot volgend jaar.

In verwachting

Ferri en Noëlle, die Ferri’s achternaam Somogyi heeft aangenomen, verwachten in september hun dochtertje. Gisteren maakten ze bekend dat Noëlle hierover gaat bloggen op de website www.noellesomogyi.nl.

Er is een lieve kleine baby op komst! 💙💖 #babysomogyi #septemberbaby

Een bericht gedeeld door Ferri Somogyi (@ferrisomogyi) op

She said YES!

Een bericht gedeeld door Ferri Somogyi (@ferrisomogyi) op

Lees ook: Even lachen: deze GTST-bloopers mag je niet missen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest

Bron: Libelle, RTL Boulevard | Beeld: Videostill