Movienight! Deze kerstfilms verschijnen in november al op Netflix

A Christmas Prince Netflix

Netflix maakt ons weer blij met deze kerstfilms

Heb jij net zoveel zin in kerst als wij? We kunnen in november alvast in de kerstsferen komen, omdat er dan maar liefst 3(!) nieuwe kerstfilms op Netflix te zien zijn. Het is dus tijd om je beste vriend(in) of partner op te trommelen voor een avond vol zwijmelen met deze heerlijke, romantische kerstfilms. 

Pak de popcorn!

A Christmas Prince 2: The Royal Wedding

Vorig jaar was A Christmas Prince een groot succes op Netflix. Zelfs zo groot dat Netflix besloot om deel 2 te maken en die mogen we dit jaar gaan kijken. Vanaf 30 november zal de film te zien zijn. In deel 2 gaat het -zoals de naam al verklapt- over Amber en Richard die willen trouwen. Uiteraard gaat dit allemaal niet van z’n leien dakje en komt het hele koninkrijk in gevaar. Spannend!

The Holiday Calender

Deze film zal vanaf 2 november al te zien zijn. Het gaat over een fotografe die helemaal niks heeft met kerst. Een soort eigentijdse grinch dus. Ze erft een hele oude kerstadventkalender en die blijkt magisch te zijn. Hij beschikt over een voorspellende gave en dat zorgt voor heel andere feestdagen dan de fotografe gewend is.

The Christmas Switch

Vanessa Hudges speelt in The Christmas Switch twee rollen. Het gaat namelijk over twee vrouwen die heel erg op elkaar lijken en besluiten om even van leven te ruilen. Dat zorgt voor heel ingewikkelde taferelen, omdat ze allebei verliefd worden op iemand uit het leven van de ander. Als dat maar goed gaat… Deze film is vanaf 16 november te zien op Netflix.

Lees ook: Deze titels verdwijnen in oktober van Netflix

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: pixabay