Vanaf deze datum is de realityshow van Roy Donders te zien

Roy Donders

En we weten nu ook hoe de serie gaat heten

Popcorn en comfortabel kleedje paraat, want TLC deelde gisteren een update over de nieuwe realityshow van Roy Donders en zijn vriendin Michelle. De stylist is afgelopen vrijdag vader geworden en de zwangerschap zou te volgen zijn in hun eigen serie. We kunnen niet wachten!

Realityshow

Eind januari kwamen Roy Donders en Michelle met groot nieuws: het stel is namelijk binnenkort te zien in een eigen realityshow. In de TLC-show krijgen we onder andere te zien hoe het stel erachter komt dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje samen. Ook is de weg naar én de geboorte zelf te zien in Roy Donders Altijd Wat Bijzonders.

Vader

Afgelopen vrijdag was het zover voor Roy en Michelle. Toen zag hun eerste kindje samen, Romi, het levenslicht. “Ons kleine wondertje Romi is geboren”, kondigde Roy toen aan via Instagram bij een zoete foto van de kleine spruit. “We zijn ongelofelijk trots en heel blij dat je bij ons bent. Echt bizar hoeveel ik nu al van jou hou”, liet Roy weten. Awww!

Even geduld

Gisteren deelde TLC de eerste details over de serie. Zo weten we nu dat de show Roy Donders Altijd Wat Bijzonders gaat heten. Een perfecte titel voor een serie rond de realityster, als je ’t ons vraagt!

Vanaf woensdag 10 mei is de serie om 20.30 uur te zien bij TLC en wekelijks vooruit te bekijken op discovery+. We moeten dus nog héél even geduld hebben, maar dan kunnen we genieten van alle avonturen van Roy, Michelle, én de kleine Romi.

Lees ook: Hej! Baby’s worden steeds vaker vernoemd naar IKEA-meubel

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: TLC, Beau Monde | Beeld: NL Beeld / Brunopress