Rudolph van Veen is na twintig jaar getrouwd met zijn grote liefde Simone

getrouwd

Na een lange verloving hebben ze gisteren de liefde bezegeld

Na twintig jaar samen waren tv-kok Rudolph van Veen en zijn partner Simone van de Berg nog altijd niet in het huwelijksbootje gestapt. Toch was het gisteren zover en ging de wens die Simone al heel lang had in vervulling.

Eindelijke de grote vraag

Rudolph had nooit zo’n haast met trouwen. Toch kwam er op een gegeven moment een kantelpunt, vertelt hij aan De Telegraaf. Op 2 mei 2019 vroeg hij Simone ten huwelijk, op haar verjaardag. “Bij ons is het traditie dat je op je verjaardag een mooie taart op bed krijgt. En die had ik, met daarop geschreven ‘Wil je met mij trouwen?’. De tranen vloeiden rijkelijk, want eindelijk zag ze haar langgekoesterde wens in vervulling gaan”, aldus de tv-kok. Simone zou zelfs al jarenlang een foto van haar droomjurk bij zich dragen in haar portemonnee.

Lang verloofd

Volgens Rudolph was het ook Simones wens om ‘lekker lang verloofd te blijven’, omdat dat vaak maar een korte periode is. Die wens ging, mede door corona, in vervulling. “Door corona hebben we het keer op keer moeten verplaatsen.” Gisteren was het dan eindelijk zover en sindsdien gaat Simone door het leven als mevrouw Van Veen. Rudolph heeft op zijn Instagram-pagina een prachtig plaatje van de twee gedeeld. Daar vermeldt hij ook bij dat we binnenkort meer foto’s kunnen verwachten. We zijn benieuwd!

Interview op de grote dag

RTL Boulevard was bij het huwelijk aanwezig en mocht het kersverse bruidspaar interviewen. “Het is het mooiste moment zo, om de liefde te bezegelen”, aldus Rudolph. Simone vertelt over hun eerste ontmoeting in een tv-studio in Hilversum: “Toen ik Rudolph binnen zag komen in dat restaurant waar wij dat kookitem moesten draaien, zagen we elkaar en was het ‘bam'”, aldus Simone. Wij wensen de twee een heel gelukkig huwelijk toe!

Lees ook: Caroline Tensen verbaast volgers met make-uploze selfie

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Libelle, RTL Boulevard | Beeld: Instagram Rudolph van Veen, BrunoPress