Dit is de ‘vergeten’ dochter van de geroemde volkszanger André Hazes

dochter André Hazes
Ze heeft een leven buiten de spotlights opgebouwd

André jr. Hazes en Roxeanne blijven de gemoederen bezighouden. De twee staan continu in de spotlights, de ene keer omdat ze goed nieuws hebben en de andere keer omdat hun ruzie nog steeds niet is bijgelegd. Hierdoor vergeten veel mensen dat de wijlen volkszanger nóg een kind heeft. Nathalie Hazes is de oudste dochter van André Hazes.

Drie keer getrouwd
André Hazes is maar liefst drie keer in zijn leven getrouwd. Uit zijn eerste huwelijk met Annie Dijkstra (1974-1979) kreeg hij dochter Nathalie en uit zijn tweede huwelijk met Ellen Wolf (1981-1990) kreeg hij zoon Melvin Hazes. Zijn laatste huwelijk met Rachel Hazes duurde het langst. De twee waren getrouwd van 1991 tot 2004. Samen kregen ze twee kinderen: Roxeanne en André junior. 

Halfzus
Ondanks dat Nathalie de halfzus is van Roxeanne en André heeft ze geen contact met haar familie. Dit vertelde ze vorig jaar aan weekblad Privé. Ze gaf in dit interview aan dat ze haar halfbroer en -zus graag wil ontmoeten, maar dat ze hen alleen een keer heeft gezien vlak voordat hun vader overleed. André jr. gaf destijds aan geef behoefte aan contact te hebben. Nathalie en haar halfbroer Melvin worden vaak ‘uit’ het leven van hun vader gelaten. Zo ontbraken de twee in de succesvolle musical en film over het veelbewogen leven van hun vader.

Contact
Ondanks dat Nathalie geen contact heeft met de jongste telgen van de volkszanger, heeft ze wel af en toe contact met Melvin. En ook al gaf André jr. aan geen behoefte aan contact te hebben, liet Nathalie weten dat hij altijd welkom is: “Voor de kinderen van mijn vader staat de deur altijd open.” Zij zouden dan wel op reis moeten, want Nathalie heeft het druilerige Nederland ingeruild voor het zonnige Spanje en heeft daar een succesvol café. Een droom die haar vader ook altijd koesterde.

Bron: Telegraaf | Beeld: Wikimedia Commons