De Daily 7: een fijne effectieve, vegan skincareroutine

Daily 7

seo

 

Je huid is je visitekaartje en wil je graag goed verzorgen. Alleen dit blijkt in de hectiek van de dag best een uitdaging: welke producten werken? Wat heeft je huid nodig? En hoe zorg je dat je elke dag de verzorging doet?  

 

De zoektocht naar een natuurlijk en vegan skincare merk

De zoektocht naar een manier om je huid goed te verzorgen, het liefst van één merk en vegan, kan best een uitdaging zijn. Soms hoor je via vriendinnen en kennissen tips en ervaringen. Zo hoorden wij laatst over het merk Velveux. Dit is een opkomend skincare merk welke volledig natuurlijke en vegan producten aanbiedt. 

Het kiezen van een nieuw skincare merk

Het kiezen voor een nieuw vegan skincare merk is best spannend, daarom is het verstandig om de ervaringen van andere te lezen via Trustpilot en Google. Dit hebben wij ook gedaan bij Velveux; al snel kwamen we erachter dat veel dames voordeel hebben van de producten en vooral de bundels worden geprezen.  

Daily 7 bundel

Na het checken van de verschillende bundels en opties, kwamen we uiteindelijk op de Daily 7 bundel. Dit is een bundel met (op volgorde): 1. Pre/Oil Cleanser, 2. Foam Cleanser, 3. Toner, 4. Vitamine C & Retinol Serum, 5. Oogcrème, 6. Gezichtscrème, 7. Rozen Gezichtsolie. Een alles-in-1 bundel voor een complete huidverzorging. En O, O, O, wat ruiken de producten heerlijk naar bloemen en de natuur!  

Resultaat

Sinds een paar weken staan deze producten in een rijtje in onze badkamer en gebruiken we ze stap voor stap. We zijn enthousiast over de resultaten. Allereerst voelen de producten heerlijk aan en ruiken ze puur (bijvoorbeeld naar Rozen). Daarnaast laat het de huid stralen, heb je minder last van oneffenheden en droge plekken én ervaar je minder wallen meer onder je ogen. Tot slot is het fijn dat de producten natuurlijk en vegan zijn, met ingrediënten zoals Argan olie en Kurkuma én goed geprijsd. Met deze bundel kan je maanden vooruit!  

Conclusie

Al met al kunnen we de Daily 7 van Velveux zeker aanbevelen. Vooral als je op zoek bent naar een vegan skincare routine die je huid hydrateert, verzorgt en beschermt. Een complete formule met een eenvoudige handleiding waardoor je het elke dag blijft doen.  

Lees ook: ‘Ik nam mijn zoontje mee naar mijn zus’ kindvrije bruiloft zonder het te vragen’

 Beeld: Unsplash (Fleur Kaan)