Zo verberg je gemakkelijk binnen twee minuten een puistje

puistje verbergen twee minuten

Niemand zal dat vervelende rode bultje nog zien

Niets zo vervelend als ’s ochtends wakker worden met een enorm gebergte op je kin dat op knappen staat. Vaak gebeurt het ook uitgerekend op momenten waarop je hem niet kunt gebruiken: vlak voordat je op de foto moet bijvoorbeeld of wanneer je een afspraakje hebt met die leuke man. Het kan je behoorlijk onzeker maken om met een puistje rond te lopen. Voor je gevoel is het plekje enorm goed zichtbaar en valt het iedereen op, hoewel dat natuurlijk niet zo is. Gelukkig kun je een puistje makkelijk verbergen en dat hoeft helemaal niet lang te duren. Binnen twee minuten laat je dat pukkeltje als sneeuw voor de zon verdwijnen!

Niemand die het puistje nog opvalt!

Koelen

Probeer je puistje te koelen. Wikkel hiervoor een ijsblokje in een tissue en strijk hiermee over het plekje. De koude temperatuur zorgt ervoor dat de zwelling minder wordt. Zorg er wel voor dat je een schoon papieren doekje gebruikt. Wanneer je met een vies doekje over de puist wrijft, blijven er bacteriën achter en vererger je de irritatie juist.

Ga voor groen

Doe een klein beetje groene concealer op de rode zwelling, zodat de kleur geneutraliseerd wordt. Veeg het vervolgens een beetje uit. Smeer geen dikke laag op, je wil er natuurlijk niet uitzien als het kleine zusje van Shrek.

Concealer

Breng als laatste gewone concealer aan op het puistje. Wedden dat je niets meer van het plekje zult zien?

Bekijk hieronder de hele video.

Lees ook: Vrouw ondergaat plastische chirurgie om er zo nep mogelijk uit te zien

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Seventeen, Cosmopolitan | Beeld: Pexels