Op déze lichaamsdelen vallen vrouwen het eerste af

afvallen

Bij vrouwen werkt het anders dan bij mannen

Met de zomer in zicht willen we er natuurlijk op ons best uitzien. Wil jij afvallen of juist aankomen om er straks in bikini megagoed uit te zien? We vertellen je op welke lichaamsdelen je het eerste afvalt en aankomt. 

Lichaam

Het zou natuurlijk geweldig zijn als we zelf konden kiezen op welke lichaamsdelen we het eerste vet verliezen – maar helaas. Moeder Natuur heeft nu eenmaal bepaald dat afvallen vanzelf gaat op bepaalde plekken. En hoewel menig fitfluencer je wellicht wil doen geloven, kun je niet een bepaald lichaamsdeel extra hard trainen zodat je daar vet zult verliezen. Als je wil afvallen, moet je er rekening mee houden dat je misschien niet meteen afvalt op de plekken waar je dat zou willen. Elk lichaam is anders, en als vrouw sla je vet bijvoorbeeld ergens anders op dan mannen.

Heupen

Bij vrouwen zijn de heupen het lichaamsdeel waar het meeste vet wordt opgeslagen. Als je aankomt, zul je dus merken dat rond je heupen en billen je lichaam wat voller wordt. Maar slecht nieuws voor wie daar niet blij mee is: je valt er namelijk ook het laatste af. De eerste plekken waar vrouwen meestal afvallen zijn de armen en benen.

Voeding

Of je überhaupt afvalt, heeft alles te maken met je levensstijl. Als je vet wil verliezen is het belangrijk om op je voeding te letten. Sporten is altijd goed, maar de echte kilo’s verlies je in de keuken. Verder is het natuurlijk van belang dat je een gezonde relatie met voeding blijft houden. Tuurlijk, je wil er goed uitzien op het strand straks. Maar af en toe genieten van een gebakje of een bakje chips moet ook kunnen!

Lees ook: Ah oh: van déze kindernamen krijgen ouders het meest spijt

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Fem Fem | Beeld: Pexels