Deze TikTok-trend wil je proberen: de Capri Sun-cocktail

Capri Sun

Remember Capri Sun?

Wie naar buiten kijkt zal vast wel hebben gezien dat het enorm lekker weer is voor deze tijd van het jaar. De lente is deze week begonnen en dat betekent dat we ons langzaamaan kunnen gaan opmaken voor lekkere zomerse drankjes. Enne, TikTok speelt goed in op het mooie weer, want op dit moment gaat er een lekker cocktail-recept viraal.

Pakje drinken

We hebben het over de zogeheten Capri Sun-cocktail. Ja, daarmee bedoelen we het pakje drinken dat jij vroeger waarschijnlijk heel vaak hebt opgedronken. En het zit ‘m al in de naam, want sunny is de cocktail zeker. De cocktail maak je dus met Capri Sun, bevroren fruit en eventueel seltzer voor een beetje bubbels.

Zo maak je de cocktail

Het lekkerste is om een zak met bevroren tropisch fruit te gebruiken, een fles witte wijn en seltzer. Knip een pakje Capri Sun open, schenk er een beetje wijn bij, wat fruit en een klein beetje seltzer. Doe er een rietje in en genieten maar! De cocktail is zelfs ideaal om mee te nemen. Op TikTok gaat het nergens anders meer over. TikTokker Jodie deelde haar recept voor de cocktail en ging binnen no-time viraal op de app. “Ik moet dit proberen!” en “Omg, ik wist niet dat ik dit nodig had in mijn leven”, klinkt het in de reacties.

@jojo139351Adult Capri Sun ☀️♬ Sunny Day – Ted Fresco

Wij gaan de trend zeker uitproberen!

Lees ook: Treat yourself: deze carrot mug cake maak je in 1 minuut klaar

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Girlscene | Beeld: TikTok, Unsplash