OMG: komt de McDonald’s met een nieuwe frietjesvariant?

Eindelijk weer goed McDonald’s-nieuws!

Waren we vorige week nog heel erg teleurgesteld in de fastfoodketen toen we erachter kwam dat ze onze favoriete hamburger van het menu af zouden halen. Nu zijn we echter weer een beetje blij met de McDonald’s, want er komt een nieuwe frietjesvariant. Yay!

Het bekende McDonald’s frietje met een gezonde twist.

Verandering
Aangezien de keten het steeds minder goed doet in Amerika – de fastfoodketen heeft inmiddels al aardig wat filialen moeten sluiten – moet ook de populaire fastfoodketen zich blijven ontwikkelen. Dit doen ze door niet alleen nieuwe burgers te introduceren en door speciale touch-screen kiosken op verschillende locaties neer te zetten waarop mensen hun eigen perfecte hamburger kunnen samenstellen, maar ook door het welbekende frietje een nieuw jasje te geven.

Zoete aardappelfrietjes
Op de officiële Twitterpagina van de keten werd onlangs bekend gemaakt dat er een nieuw item aan het menu toegevoegd gaat worden; namelijk zoete aardappelfrietjes. In het Twitter-bericht zegt McDonald’s: “Het perfecte bijgerecht voor bij de perfecte burger. Zoete aardappel frietjes. #MyPerfectBurger.”

Lees ook: Déze populaire burger verdwijnt van het McDonald’s menu, het is onze lievelings!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest

Bron: Delish | Beeld: Unsplash