Recept: Nutella marshmallow brownies

Dit zijn wellicht de smeuïgste en lekkerste Nutellabrownies die je ooit hebt gegeten

Een supersmeuïge brownie gevuld met een dikke laag marshmallows én een royale laag Nutella. Klinkt als chocoladehemel, niet? Gelukkig is dit een hemel die makkelijker te bereiken is en je maakt dit heerlijke hapje in no time in eigen keuken. Ovenhandschoenen en Nutella in de aanslag!

Dit heb je nodig voor de brownie en de vulling:

  • 170 gram ongezouten, gesmolten boter
  • 250 gram kristalsuiker
  • 2 grote eieren
  • 125 milliliter gesmolten melkchocolade
  • 100 gram bloem
  • 30 gram cacao
  • Snufje zout
  • 300 gram Nutella
  • 125 gram marshmallow fluff (te koop bij Jumbo)

Zo maak je het:

  • Verwarm de oven voor op 170°C en bekleed een bakblik van 20cm bij 20cm met bakpapier.
  • Doe de gesmolten boter en de suiker in een kom en roer tot de suiker door de boter is opgenomen. Klop daarna de eieren door de boter tot het dik en fluffy is.
  • Roer daarna de gesmolten melkchocolade door het beslag en voeg ook de bloem, cacao en zout toe.
  • Verdeel de helft van het beslag in het bakblik. Verdeel daarna de Nutella over het browniebeslag en verdeel daarbovenop vervolgens de marshmallow fluff. Verdeel als laatst de rest van het beslag over de brownie en zorg ervoor dat het browniebeslag de marshmallow fluff volledig bedekt.
  • Bak 25 minuten in de oven en laat daarna volledig koelen.
  • Geniet ervan!

Lees ook: Recept: witte chocoladecheesecake met Licor 43

Bron: Fitwaffle Kitchen | Beeld: Videostill Fitwaffle Kitchen