Voor deze 3 sterrenbeelden zit de herfst vol romantiek

romantiek herfst

Love is in the air!

Het seizoen van de Weegschaal zal voor veel mensen in het teken staan van creativiteit, veel sociale gelegenheden én van de liefde. Vooral voor de Ram, Tweelingen en Weegschaal zal het najaar vol romantiek zitten. 

Connecties maken

Dat het seizoen van de Weegschaal gevuld is met liefde, is niet zo verrassend. Het teken wordt namelijk geregeerd door Venus, de planeet van de liefde. In dit seizoen draait het allemaal om connecties maken: van betere banden creëren met je vrienden en familie tot het vinden van een nieuwe liefde. Elk sterrenbeeld zal dit echter op een andere manier ervaren en invullen. Voor de Ram, Tweelingen en Weegschaal lijkt het in ieder geval wel zeker: het najaar van 2022 zal vol romantiek zitten.

Liefde

Of het nu gaat om self love, een nieuwe liefde of een nieuwe, opwindende, seksuele connectie: deze maand staat helemaal in het tekenen van de ‘andere’ persoon in het leven van de Ram, Tweelingen en Weegschaal. Hoewel eigenliefde natuurlijk altijd op de eerste plaats moet komen, is er voor deze drie sterrenbeelden dit seizoen zeker nog wel liefde over voor iemand anders.

Ram (21 maart – 19 april): je relaties hebben de hoogste prioriteit

Dit najaar zul je je aandacht graag op je liefdesleven willen richten. Je actieve, assertieve aard heeft de neiging om het goed te doen tijdens een seizoen met kardinale tekens, maar aangezien Weegschaal precies jouw tegenovergestelde teken is, zal dit als onbekend terrein aanvoelen. Waar Weegschaal helemaal over partnerschap en eenheid gaat, heb jij de neiging om erg onafhankelijk te zijn. Dit najaar is de tijd om te onthouden dat jouw relaties over teamwork gaan en dat jij niet alleen de touwtjes in handen kunt houden. Je omgeving vindt het leuk dat je zo ambitieus bent, maar het is belangrijk om te onthouden dat je hen soms ook het voortouw moet laten nemen. Balans is alles en je hoeft niet altijd alles zelf te doen.

Tweelingen (21 mei – 20 juni): je denkt aan daten en intimiteit

Je speelse, luchtige karakter heeft de neiging om het heel goed te doen in deze tijd van het jaar, omdat de energie van het seizoen van de Weegschaal vergelijkbaar is met die van jou. Dit seizoen staat voor jou in het teken van niet-zo-serieuze-romantische interacties met anderen. Dit is een goed moment om je opties te verkennen en plezier te hebben. Plan een aantal spannende uitstapjes of neem toch weer eens een kijkje op de dating-apps. Waag de sprong!

Weegschaal (23 september – 22 oktober): alle ogen zijn op jou gericht

Het komt niet als verrassing dat je als Weegschaal goed gedijt tijdens dit seizoen. Vooral tijdens de herfst ben jij erg gericht op het vinden van een ideale partner en je zult zien dat dit wederzijds is. Je zult namelijk merken dat andere mensen meer dan normaal aan je denken. Je sociale, sympathieke karakter trekt van alle kanten de aandacht: zorg ervoor dat je al deze hernieuwde aandacht in je voordeel gebruikt. Maar let op: denk ook aan jezelf. Deze herfst is het een goed moment om te onderzoeken wat zelfliefde voor jou betekent. Het hebben van een partner is leuk, maar het is belangrijk om in gedachten te houden dat je waarde niet vermindert als je geen relatie hebt.

Lees ook: Deze drie sterrenbeelden roddelen het meest

Bron: Elite Daily | Beeld: Unsplash, Priscilla Du Preez