7 tekenen die erop wijzen dat jij je soulmate hebt gevonden

soulmate

En die mag je niet meer loslaten!

De woorden ‘ik heb nu echt mijn soulmate gevonden’ worden vaak uitgesproken, maar hoe weet je nu eigenlijk echt of je je soulmate hebt gevonden of dat je je gewoon op een roze wolk bevindt? Aan deze zeven tekenen kun je merken dat je je soulmate hebt gevonden! 

Soms heb je iemand gevonden en dan weet je het gewoon: dit is mijn soulmate. Twijfel je nog? Dan kunnen deze signalen de doorslag geven!

1. Je voelt je vanaf het begin vertrouwd

Wanneer je iemand ontmoet en je je eigenlijk direct op je gemak voelt, weet je dat het wel goed zit tussen jullie. Een gevoel van vertrouwen is misschien wel een van de belangrijkste dingen in een relatie, aangezien je alleen dan helemaal jezelf kunt zijn.

2. Je vult elkaar aan

Jullie zijn niet hetzelfde en dat is helemaal niet erg: je vult elkaar namelijk heel goed aan. Wanneer je je soulmate hebt gevonden zul je merken dat jullie persoonlijke eigenschappen elkaar niet tegenwerken, maar juist versterken.

3. Je houd altijd van elkaar, ook als het niet zo goed gaat

Ook de beste relaties hebben dalen en kennen genoeg slechte momenten. Gooi je het bijltje erbij neer wanneer het een periode wat slechter gaat of vind je je partner niet meer aantrekkelijk, dan heb je je soulmate nog niet gevonden. Die vindt jou namelijk op je allerslechtste dagen nog steeds prachtig.

4. Je voelt elkaars pijn

Soulmates zijn ook op emotioneel gebied met elkaar verbonden. Als het jou niet uitmaakt dat je partner zich rot voelt, dan is dat waarschijnlijk niet je zielsverwant. Soulmates voelen zoveel voor elkaar, dat ze elkaars emotionele pijn voelen en altijd met elkaar mee voelen.

5. Je komt sterker uit iedere dip

Zoals eerder ook al gezegd, kennen zelfs de meest fantastische relaties slechte momenten. Ook jij en je soulmate zullen heus wel een keer ruzie krijgen. De vraag is echter hoe je hier uit komt: soulmates komen over het algemeen sterker uit een dip die andere relaties op zou kunnen breken.

6. Je leert elkaar iets

Tuurlijk, een oppervlakkige relatie kan je ook heel veel brengen en op korte termijn heel vrolijk maken. Maar echte verbinding is voor de mens nog belangrijker en maakt een goede relatie goed. Soulmates dagen elkaar uit en leren elkaar levenslessen.

7. Je hebt dezelfde waarden

Een relatie hebben met iemand die hele andere waarden heeft is heel erg lastig en mislukt dan ook vaak om diezelfde reden. Heb je iemand gevonden die al het goede in je naar boven brengt en dezelfde waarden heeft als jij, dan is de kans groot dat je je soulmate gevonden hebt.

Lees ook: Zegt je partner één van deze 5 dingen tegen je? Dan is dat geen goed teken..

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Flair | Beeld: Pxhere