Iedereen spreekt vol lof over de fotoshoot van Stephanie maar haar baas denkt daar anders over

fotoshoot

Haar baas vond het ongepast dat ze topless poseerde

Vorige week maakte de fotoshoot van Stephanie de tongen flink los op het internet. Waar zij heel gelukkig is met het resultaat, denkt niet iedereen daar hetzelfde over. Vooral de baas van Stephanie valt over de foto’s die ze met haar vriend Arryn liet maken. 

Ze raakte haar baan er zelfs door kwijt.

Liefdevolle reacties
Op het internet spreekt iedereen vol liefde over de fotoshoot waarin de verloofde Arynn en Stephanie heel liefdevol samen te zien zijn met ontbloot bovenlijf. Men vindt het romantisch, liefdevol en kwetsbaar vastgelegd door de fotograaf. Mensen vinden het ook vooral stoer, omdat Stephanie wat steviger is.

Ontslag
Haar werkgever was het echter niet eens met al deze complimenten. “Ze zeiden dat de foto’s ongepast waren omdat ik topless poseer. Het is een familievriendelijk bedrijf. Ze hebben besloten mij te laten gaan. Ik kon mezelf niet meer verdedigen, het besluit stond al vast. Meer dan een jaar heb ik er hard gewerkt en dan schrijven ze me af omdat ik iets positief heb gedaan. Iets waar ik erg trots op was, om mezelf als vrouw te helpen. Dat doet pijn”, vertelt Stephanie.

Zwanger
Ook de fotograaf heeft gereageerd op het ontslag van zijn model: “Ik begrijp dat een bedrijf het recht heeft om iemand te ontslaan. Haar werkgever heeft niks illegaal gedaan. Maar ik vraag me af dat een bedrijf dat beweert familiewaarden hoog in het vaandel te dragen een modelwerknemer kan ontslaan die meer dan 20 weken zwanger is van haar eerste kind? Druist dat dan niet in tegen die belangrijke familiewaarden? Nu heeft Stephanie niet alleen geen medische verzekering meer, wat essentieel is tijdens een zwangerschap, maar nu heeft ze ook geen recht op betaald zwangerschapsverlof. ”

Stephanie laat weten dat ze geen spijt heeft van de fotoshoot en dat die haar juist het zelfvertrouwen heeft gegeven dat ze al die jaren miste. Wat vind jij van de foto’s?

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: HLN | Beeld: Facebook