Joli: ‘Mijn vriend heeft ineens geen tijd meer voor mij’

datingapp verloofde telefoon

Hij lijkt een compleet ander persoon te zijn

Joli* en Kas zijn nu ongeveer acht maanden samen. Kas was maandenlang de perfecte partner, en Joli was ervan overtuigd dat hij haar soulmate is. Echter, is Kas onlangs compleet veranderd. Ze weet niet hoe ze hiermee moet dealen en doet anoniem haar verhaal op het platform Reddit

Droomman

”Ik zit in een interessante situatie”, begint Joli haar verhaal op het platform. ”Mijn vriend en ik zijn acht maanden samen en hij was vanaf dag één een absolute droompartner. Hij zorgde voor me, nam me mee op de mooiste dates en was ontzettend liefdevol.” Een match made in heaven, zo dacht Joli. ”Niemand kon iets slechts over hem zeggen, mijn vrienden niet, noch mijn familie. Hij was perfect.”

Nieuwe baan

Tenminste, totdat hij een nieuwe baan kreeg. Joli vertelt: ”Hij heeft sinds drie weken nieuw werk, en heeft het hierdoor ontzettend druk. Het is zelfs zo erg dat de baan feitelijk slecht is voor zijn welzijn. En het betaalt ook niet eens goed.” Volgens Joli heeft hij nauwelijks tijd voor zichzelf of voor andere dingen, laat staan voor haar.

Geen tijd

”We zien elkaar sindsdien maar 1 of 2 uur per week, hij belt me ​​niet en zegt dat hij geen energie heeft of daardoor in een slecht humeur is.” Ook een tekstberichtje is volgens Joli teveel gevraagd. ”Hij appt me niet, misschien één keer per dag. En als we elkaar dan eindelijk zien, is hij afstandelijk en heb ik soms niet eens meer het gevoel dat we een stel zijn.”

Joli heeft het uiteraard aangekaart bij haar vriend. ”Ik sprak er met hem over en hij vertelde me dat dit alles is wat hij me nu kan bieden en dat hij het zou begrijpen als ik hierdoor uit elkaar wilde gaan, omdat het niet eerlijk tegenover mij is. Toch moet hij naar eigen zeggen deze baan wel houden, omdat hij anders geen inkomen heeft.”

Niet eerlijk

Ze vervolgt haar verhaal met: ”Ik vind dat, ondanks dat hij deze baan heeft (hoe uitputtend of moeilijk het ook is), het niet teveel gevraagd is om me af en toe te bellen of te appen en te zeggen dat hij van me houdt. Met twee uur per week quality time ben ik al blij.”

Joli weet niet goed wat ze met de situatie aan moet. Ze wil de charmante droompartner die hij in het begin was absoluut niet kwijt, maar ziet de relatie zoals het nu gaat niet meer zitten. Ze is bang dat ze de verkeerde keuze maakt en vraagt lezers om advies. ”Denken jullie dat dit zal veranderen? Is dit normaal? Moet ik wachten of het gewoon nu uitmaken?”

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. Op Reddit deelt de vrouw haar verhaal onder de naam vanessa_director.

Lees ook: Ah oh: ‘Mijn vriend wil het uitmaken nadat hij stiekem mijn berichten las’

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Pexels