‘Mijn vriend maakt me letterlijk ziek en ik weet niet hoe dat kan’

ziek

‘Ik snap er niks van’

Sasha* is nu ongeveer vier jaar samen met haar vriend Tom. Echter ging deze relatie niet geheel over rozen. Zo zijn ze een jaar geleden uit elkaar gegaan, maar sinds een paar maanden weer samen. De breuk kwam doordat ze vaak ruzie hadden. Sasha is natuurlijk erg blij dat zij en Tom weer bij elkaar zijn, maar op een of andere manier voelt het toch anders. Op Reddit doet ze haar verhaal. 

Relatie

“Ik ben nu sinds een paar maanden weer samen met mijn vriend Tom”, begint Sasha haar verhaal op Reddit. “De reden van de breuk was vooral omdat we veel ruzie maakten met elkaar. En hoewel ik niet uit elkaar wilde gaan met hem, zette hij er een punt achter. Ik was er echt kapot van. Deels omdat ik onzeker was, en deels omdat ik bang was dat ik hem ging missen”, gaat ze verder. Sasha benadrukt dat ze heel veel van Tom bleef houden, maar uiteindelijk toch haar eigen weg is gegaan. “Totdat ik verhuisde naar zijn stad voor mijn werk”, legt ze uit. “Toen kwamen we langzaam weer bij elkaar. Het voelde net als de eerste keer.”

Ziek

“We hadden altijd een vrij actief seksleven”, vervolgt Sasha. “Maar sinds we weer bij elkaar zijn is niks hetzelfde. Zoenen gaat prima, maar zodra het verder gaat voel ik me lichamelijk ziek en misselijk. We zijn – sinds we weer samen zijn – een aantal keren intiem geweest, maar het was elke keer hetzelfde. Als we klaar zijn moet ik meteen naar de douche om ‘hem van me af te wassen’.” Tom vindt dit echter heel erg raar en laat Sasha dit ook weten.

Sasha schrijft dat ze altijd smoesjes bedenkt om hem geen rot gevoel te geven, maar ze weet echt niet meer wat ze moet doen. “Het is zo raar omdat ik zoveel van hem houdt, maar mijn lichaam geeft zó een heftige reactie op hem, ik snap er niks van.” Sasha is zich ten einde raad en haar smoesjes raken langzamerhand op. Wat zou jij haar adviseren?

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. De vrouw doet haar verhaal op het forum onder de naam dimmmmmmaaaaaaaa.

Lees ook: ‘Mijn vriend wil dat ik mijn haar bedek als ik naar zijn ouders ga’

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Pexels