Romcom-lovers opgelet: P.S. I Love You krijgt na 13 jaar éindelijk een vervolg

P.S. i love you vervolg

Het vervolg van deze romantische film heeft lang op zich laten wachten

Een film waar je zonder een grote doos tissues niet doorheen komt is de romantische film P.S. I Love You. Een film die menig vrouw waarschijnlijk al minstens vijf keer heeft gezien en een echte tranentrekker blijft. Het heeft even geduurd, maar na dertien lange jaren is het eindelijk zo ver, de film over weduwe Holly krijgt een vervolg! Dit is alles wat je over het vervolg moet weten.

Verfilming van het boek

P.S. I Love You is een verfilming van het boek van auteur Cecelia Ahern. De verfilming van het boek draaide in 2007 op het witte doek en trok volle bioscoopzalen. Hoofdrolspeelster Hillary Swank won voor haar rol zelfs de publieksprijs op de Irish Film en Television Awards. Na al dat succes is het nu tijd voor een vervolg op eerste film. Het verhaal en de titel voor het vervolg zijn al enige tijd bekend en ook ditmaal zal het gaan om een verfilming van een boek van Cecelia Ahern.

Vervolg P.S. I Love You

De voorbereidingen voor de nieuwe film zijn op het moment al in volle gang. Actrice Hillary Swank neemt opnieuw de rol van Holly voor haar rekening. Het vervolg is gebaseerd op het directe vervolg van het eerste deel van de boekenreeks: Postscript. In Nederland ook wel bekend als P.S. I Love You Club. Het boek dat in 2019 werd uitgebracht heeft al veel lovende reacties ontvangen. Dat belooft dus veel goeds voor de verfilming van het boek!

Het verhaal

In het vervolg van de film P.S. I Love You wordt er een sprong van zeven jaar gemaakt. Holly’s leven is in die zeven jaar flink veranderd. Ze wordt in de film gevraagd door vier terminale patiënten om hen te helpen. Hun grootste wens is om, net als haar overleden man uit de eerste film, brieven achter te laten voor hun nabestaanden. Holly wordt na al die jaren opnieuw opgeslokt door verdriet maar ook een hoop liefde en geluk. Dit zorgt ervoor dat haar nieuwe relatie onder druk komt te staan. Een verhaal waar de zakdoekjes dus zeker voor uit de kast getrokken mogen worden.

Bekijk hier de trailer van het eerste deel, P.S. I Love You:

Lees ook: Yes: seizoen 3 van Meisje van Plezier met Angela Schijf in de maak

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill YouTube