Nederlandse sterrenkoppels met een groot leeftijdsverschil

Monique en Andre

Liefde kent geen leeftijd

Een leeftijdsverschil is iets wat eigenlijk niet te vermijden valt al scheelt het ene stel drie weken en het andere stel drie jaar. Ook zijn er stellen die meer dan een paar jaar met elkaar schelen. Ook Showbizzland kent best wat acteurs, actrices en presentatrices die wat jaartjes schelen met hun partner. Wij zochten uit welke stellen toch best wel een groot leeftijdsverschil hebben.

Liefde is liefde.

Katja Schuurman (42) en Freek van Noortwijk (28)
Leeftijdsverschil: 14 jaar
Actrice Katja Schuurman en chefkok Freek hebben sinds halverwege 2015 een relatie. Ruim een jaar nadat de twee elkaar leerden kennen, bracht het management van Katja naar buiten dat de twee zijn verloofd.

André Hazes (24) en Monique Westenberg (40)
Leeftijdsverschil: 16 jaar
In 2014 sloeg de vonk over tussen André en Monique. De liefde van de twee werd een aantal jaar later bezegeld met de komst van een zoontje: André Jr. Het jochie werd op 25 oktober 2016 geboren.

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

Carice van Houten (41) en Guy Pierce (50)
Leeftijdsverschil: 9 jaar
Oké, Guy Pierce is dan wel Australisch, maar hij wist het toch te flikken om de Nederlandse actrice Carice voor zich te winnen. De twee leerden elkaar kennen op de set van de film Brimstone. Hoewel de film alles behalve romantisch was, vielen de acteurs voor elkaar. Op 29 augustus 2016 beviel Carice van hun zoontje Monte.

Tanja Jess (51) en Charlie Luske (39)
Leeftijdsverschil: 12 jaar
Het stel is dit jaar 19 jaar samen, maar destijds moest Tanja er niet aan denken om iets te beginnen met een ’21-jarig gozertje’. Toch had het zo moeten zijn. Het stel is dit jaar al 11 jaar getrouwd en zijn de trotse ouders van twee zoontjes.

Waylon (37) en Bibi (26)
Leeftijdsverschil: 11 jaar
Ze leerden elkaar al enige tijd geleden kennen tijdens de opnames van de tv-show It Takes 2, maar de vonk sloeg pas over toen Waylon haar uitnodigde om met hem op het podium te staan tijdens zijn Top 100 Allertijden-concerten in Ahoy. De twee maakten hun relatie in november 2017 bekend.

Beeld: videostill