Verpleegkundige: ‘Mijn man heeft me bedrogen met een 20-jarige meisje’

De verpleegkundige is momenteel weinig thuis, omdat ze overuren moet draaien door corona

De 40-jarige Elizabeth* moet momenteel alle zeilen bijzetten als verpleegkundige in coronatijd. Thuiswerken zit er voor haar niet in, maar voor haar 48-jarige man wel. Onlangs kwam ze eerder dan verwacht thuis van haar dienst en in bed trof ze haar man aan met een ander.

Druk op het werk

Elizabeth dacht nooit dat het een probleem voor haar man was dat ze door corona veel moet werken. “Ik werk nu 10 uur per dag en daardoor zijn mijn man en ik niet meer zo vaak intiem. Ik dacht dat mijn man het geen probleem vond, want hij zei dat hij begreep dat ik constant moe was”, lucht Elizabeth haar hart op het forum Reddit.

In bed met een ander

Onlangs kwam Elizabeth eerder thuis van haar dienst, omdat ze erg misselijk was. Tot haar grote schrik lag haar man toen in bed met een andere vrouw. “Ze hadden geen seks, maar ze waren naakt en lagen naast elkaar.” Voor Elizabeth was dat voldoende om aan te nemen dat de twee met elkaar naar bed waren geweest. “Ik werd hysterisch. Ik begon te schreeuwen en huilen.”

Verdriet

De vrouw ging snel weg en meteen begon Elizabeths man haar om haar vergiffenis te vragen. “Ik wilde niet horen wat hij te zeggen had, dus ik sloot me op in de logeerkamer. Ik voelde me verslagen en mijn hart is gebroken door de man met wie ik elf jaar getrouwd ben.”

20-jarige collega

Elizabeth besloot om uit te zoeken wie de vrouw was, aangezien het meisje haar bekend voorkwam. Uiteindelijk vond ze haar via het Facebookaccount van haar man. “Ik herkende haar en ontdekte dat het een collega van hem was. Ik kwam erachter dat ze 20 jaar oud is en voelde me toen nog meer van slag.”

Vergiffenis

Na een tijdje verliet Elizabeth de logeerkamer om wat te gaan eten. “Mijn man smeekte of ik hem wilde vergeven. Hij zei dat het maar eenmalig was, dat hij van me hield en dat hij het nooit meer zou doen. Hij wilde dat wat we hadden niet zomaar weggooien.” Elizabeth is het met haar man eens en wil ook hun relatie niet weggooien. “Toch kan ik hem niet vergeven. Ik weet niet wat ik moet doen.”

Wat zou jij doen als je in Elizabeths schoenen zou staan?

*Elizabeth is niet de echte naam van de vrouw. Op het forum Reddit doet ze haar verhaal onder de naam throwRAting1.

Lees ook: ‘Mijn vriend blijft zeggen dat ik aantrekkelijker zou zijn als ik zou afvallen’ 

Bron: Reddit | Beeld: Unsplash, Anthony Tran