Vrouw beweert dat ze single is omdat ze te knap is om liefde te vinden

te knap liefde

Aan zelfvertrouwen geen gebrek

De singles onder ons kennen het wel: op elk familiefeestje wordt er weer aan je gevraagd hoe het toch komt dat je nog alleen bent. Of je het nu juist fijn vindt om single te zijn of niet, we verzinnen excuses als: ‘Te druk met werk’ of ‘Ik ben niet zo goed in daten’. De Britse Jenna Thompson is ook single, maar dat heeft volgens haar een heel andere reden. Ze beweert dat ze single is vanwege haar uiterlijk. Niet omdat ze niet knap genoeg is, maar omdat ze té aantrekkelijk zou zijn om een relatie te hebben. Eén ding is zeker: dat ze geen partner heeft, heeft niet te maken met haar gebrek aan zelfvertrouwen…

”Ik intimideer mannen met mijn schoonheid”, aldus de Britse.

Single

Het vinden van die ene speciale persoon kan een behoorlijke zoektocht zijn. Ongemakkelijke dates, afwijzing, teleurstelling: het hoort er helaas allemaal bij. Dat je na al die tijd nog steeds single bent, kan – naast pech – verschillende oorzaken hebben. Misschien durf je jezelf niet helemaal open te stellen, of ben je erg kritisch. Maar je goede looks zien als reden waarom je nog single bent, doe je waarschijnlijk niet, toch? De Britse Jenna Thompson doet dit echter wel. Geloof het of niet: het model is er heilig van overtuigd dat ze single is, omdat ze té aantrekkelijk is.

Geïntimideerd

Thompson beweert dat mannen snel geïntimideerd zijn door haar, omdat ze zo aantrekkelijk en succesvol is. De enige mannen die interesse toonden, zouden volgens het model alleen een snelle flirt willen en niet openstaan voor een echte relatie. De brunette heeft in het verleden geprobeerd te daten, maar zonder succes. Aan insider vertelt ze: ”Er waren mannen die emotioneel gezien niet beschikbaar waren en mannen die niet open stonden voor een vaste relatie. Ik trok voornamelijk mannen aan die totaal niet serieus waren.” Het model geeft toe wel dolgraag een relatie te willen en is inmiddels weer op zoek naar een geschikte partner. Zal het haar uiteindelijk lukken om de juiste man te vinden?

Lees ook: Dilemma: ‘Ik wil niet dat mijn schoonouders op mijn kinderen passen’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: 22 Words | Beeld: Unsplash