Wat voor achtergrond heb jij op je smartphone? Dit zegt het over je persoonlijkheid

achtergrond smartphone persoonlijkheid

Het zegt meer over je persoonlijkheid dan je zou denken

Tegenwoordig loopt vrijwel iedereen met een smartphone rond. Elke telefoon is weer anders vanwege de verschillende apps die je er op hebt staan. Maar wist je dat jouw achtergrond ook veel over je persoonlijkheid kan vertellen? Misschien heb je wel een foto van je partner, huisdier of vriendinnen. Of kies je voor een mooie natuurfoto. 

Dit zegt het over je.

Partner

Heb je een foto van je partner als achtergrond op je telefoon? Andere mensen vinden dit misschien wat overdreven, maar jij hecht hier veel waarde aan. Je bent een loyaal en romantisch persoon. Heeft iemand binnen jouw sociale contacten jou nodig? Dan sta jij hoe dan ook voor die persoon klaar.

Vriendinnen

Een gezellige groepsfoto van jou en je vriendinnen als achtergrond maakt jou een spontaan en extravert persoon. Je bent trots op jouw gezellige vriendinnengroep en dit laat je graag zien. Geen feestje sla jij over!

Huisdier

Geen partner of vriendinnen voor jou op je achtergrond, maar gewoon jou lieve, pluizige huisdier. Mensen in je omgeving kunnen soms wat moedeloos worden van al jouw verhalen over je geweldige huisdier, maar dit maakt jou niets uit. De hele wereld mag weten hoe schattig jouw huisdier is. Je bent een echte dierenvriend, empathisch en kan goed luisteren. Dit maakt jou een vriendin waar je echt op kan bouwen.

Dierenprint

Jij houdt wel van een gewaagd luipaardprintje en kiest dit dan ook graag als achtergrond van je smartphone. Je bent trendgevoelig, sociaal en extrovert. Je bent gewoon jezelf en dit waarderen de mensen in je omgeving aan je.

Selfie

Jij bent de koningin in het maken van selfies. Heb je dan ook als achtergrond een selfie? Dan ben je gewoon koppig en lekker gek. Misschien kan dit soms bij anderen lichtelijk overkomen als arrogantie, dus pas hier wel een beetje mee op.

Basic

Jij houdt niet zo van al die poespas. Gewoon een basic achtergrond in een effen kleur heeft dan ook jouw voorkeur. De slogan ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’ past dan ook zeker bij jou. Het liefst vermijd je confrontaties en drama en ben je van jezelf een rustig persoon. Daarnaast ben je erg praktisch ingesteld, want met deze basic achtergrond kun je tenminste nog alles op de telefoon goed zien, toch?

Standaard

Hecht je niet zoveel waarde aan de achtergrond van je telefoon? Dan bestaat er een grote kans dat je al jaren lang dezelfde, standaard achtergrond hebt. Jij houdt niet zo van veranderingen en vindt het prima zoals alles nu is. Soms mag je wel wat meer out of the box denken. Je bent een drukbezet en een georganiseerd persoon.

Vakantiefoto

Zon, zee, strand als achtergrond op je telefoon? Het liefst kijk je elke dag nog even naar deze fantastische vakantiefoto. Dus wat is nu een beter idee dan deze foto in te stellen als achtergrond op je telefoon! Jij vindt het heerlijk om even weg te dromen naar jouw ideaalbeelden en bent erg creatief ingesteld. En natuurlijk, om niet te vergeten, ben je avontuurlijk en reislustig.

Qoute

Heb je een inspirerende quote als achtergrond? Dan heb je een positieve en hardwerkende instelling. Jij stapt vrijwel elke dag met het goede been uit bed en probeert het beste uit de dag te halen. Soms mag je ook weleens toegeven dat niet alles loopt zoals je gehoopt had en dit is oke. Hoe moeilijk het ook is, probeer soms de controle iets meer los te laten en leef zoals de dingen moeten lopen.

Lees ook: Onderzoek wijst uit: door meer tijd met vriendinnen door te brengen leef je langer

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Pixabay