Déze bekende Nederlandse vrouw is de meest inspirerende single

Bekende Nederlandse vrouw

Ben jij het eens met de keuze voor deze vrouw?

Lexa.nl vond Internationale Vrouwendag een heel goed excuus om eens uit te zoeken welke bekende Nederlandse single vrouw wordt gezien als het meest inspirerend. De datingsite deed onderzoek onder ruim duizend mannen en vrouwen die op de site naar de ware zoeken. 

Wij zijn het wel eens met de uitkomst.

Zelfvertrouwen

Allereerst is het belangrijk om te weten waar zo’n powervrouw aan moet voldoen. De ondervraagden noemden met 69 procent zelfvertrouwen als belangrijkste kwaliteit. Ook zelfstandigheid (61 procent) en uitstraling (57 procent) vonden ze heel belangrijk. De vrouw die deze kwaliteiten allemaal bezit is volgens de vrouwelijke ondervraagden Isa Hoes. Met 24 procent van alle stemmen vinden de stemmers haar het meest inspirerend. Op nummer twee staat Marieke Elsinga en op drie staat Dafne Schippers.

Dionne Stax

Bij de mannen ziet de top drie er heel anders uit. Zij vinden Dionne Stax een echte powervrouw. Met 21 procent van de stemmen kwam zij daar als winnaar uit de bus. Op nummer twee staat Dafne Schippers en op drie wordt Maan de Steenwinkel genoemd. Als alle uitkomsten samen worden gevoegd dan komt Isa Hoes als de absolute nummer één naar boven. Zij kreeg van iedereen de meeste stemmen en we zijn het hier wel mee eens! Een echte powervrouw.

Lees ook: Dít is de beste vriendin van Gordon: ‘Wat wij hebben is heel bijzonder’

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Flair | Beeld: pxhere