BIZAR! Deze man ging bijna 200 keer onder het mes om op een Ken-pop te lijken…

Deze man doet er alles aan om op een plastic Ken-pop te lijken…

We hebben allemaal wel onzekerheden over ons uiterlijk. De één wil liever een kleinere neus, de ander een plattere buik. Gelukkig bereik je met een beetje sporten en hier en daar een kwastje make-up al heel wat, maar voor sommigen is dit niet genoeg.

Voor deze mensen is de plastisch chirurg een uitkomst. Zo ook voor de 37-jarige Justin Jedlica, maar hij is er wel héél ver in doorgeslagen. Justin ging al ruim 190 (!) keer onder het mes en spendeerde een fortuin aan zijn grote droom… Hij wil namelijk op een Ken-pop (ja, die van Barbie) lijken! Vier dagen na zijn 18e verjaardag onderging Justin zijn eerste cosmetische procedure, een neus-operatie. Daar bleef het niet bij maar ook zijn vijf neuscorrecties, schouder- en borstimplantaten, kin-implantaten en het ‘oppompen’ van zijn triceps en biceps vond hij niet genoeg.

Human Ken Doll
Hij ontwierp handgemaakte rugimplantaten, zodat ze overeenkomen met het postuur van de Ken-pop zo vertelde hij vol trots aan de plastisch chirurg in het televisieprogramma Botched. “Ik ontwierp de implantaten voor de operatie. Ze worden onder mijn spieren geschoven en ik wil daar twee kleine implantaten bovenop. Ik wilde het effect van vleugels hebben op mijn rug.” Inmiddels staat hij bekend als de Human Ken Doll en zo ziet hij eruit:

ken-pop

Meer lezen?

Dit bericht bewaren? Pin het op Pinterest

Bron & Beeld Beau Monde