Deze celebs vonden hun ware liefde op de filmset

celebs
De vonken vlogen ervan af op de set

Met een overvolle agenda en draaidagen van elf á twaalf uur, is het voor menig celebrity niet zo makkelijk om een partner te vinden. Niet zo gek dat ze met lange draaidagen een oogje hebben op hun tegenspeler. Voor een aantal celebs veranderde hun crush in een relatie en leefden ze nog lang en gelukkig.

De stellen bekroonden hun liefde met de komst van een kindje.

Monique van de Ven & Edwin de Vries
De twee konden hun ogen niet van elkaar afhouden op de set van ‘Een maand later’ in 1987. Een aantal jaar later zijn de twee nog steeds dolgelukkig met elkaar en stappen ze in 1991 in het huwelijksbootje. In 1992 krijgen ze hun eerste zoontje Nino Paolo, hij stierf op bijna tweejarige leeftijd aan de gevolgen van een hersenvliesontsteking. In 1993 wordt hun tweede zoon Sammie geboren.

Ryan Reynolds & Blake Lively
De tortelduifjes leerden elkaar kennen op de set van de actiefilm The Green Lantern die in 2011 uitkwam, maar gingen pas na de opnames daten. De twee stapten in 2012 in het huwelijksbootje en verwelkomden twee dochters, James in 2014 en Ines in 2016.

Carice van Houten en Guy Pearce
Op de set van Brimsone leert Carice van Houten de charmante Guy Pearce kennen. Het klikte meteen tussen de twee en binnen no-time hadden ze een relatie. Het Hollywoodkoppel liet er geen gras over groeien; binnen een jaar was Carice zwanger. Momenteel hebben de twee een lange afstandsrelatie. Carice woont in Amsterdam en Guy in Australië.

Channing Tatum & Jenna Dewan
Een van de knapste mannen in Hollywood viel als een blok voor zijn tegenspeelster Jenna op de set van Step Up in 2006. De celebs gaven elkaar in 2009 het jawoord en kregen in 2013 een dochter, Everly.

Caroline de Bruijn en Erik Vogel
Het Goede Tijden Slechte Tijden-stel is wellicht een van de bekende stellen van Nederland. Voor de twee breken vooral goede tijden aan wanneer ze elkaar 1996 ontmoetten op de set van de soap. Zowel op camera als in het echte leven vliegen de vonken ervan af. Hoewel de twee al jaren verloofd zijn, zijn ze nog niet getrouwd. Wel bekroonden de twee hun liefde met de komst van een dochter in 2000 genaamd Solane.

Bracha van Doesburgh en Daan Schuurmans
Hoewel de twee elkaar niet op de filmset ontmoetten, mag dit stel toch niet ontbreken op dit lijstje. Bracha en Daan ontmoetten elkaar in 2007 toen ze beide in het toneelstuk Closer speelden. De vonk sloeg snel over en de twee werden een stel. Vier jaar later gaven de twee elkaar het jawoord. In 2013 werd hun eerste dochter Sophia geboren en in 2015 werden de twee ouders van een tweeling, Kees en Boris.

Lees ook: mishandelde hond is voor iedereen bang, behalve voor deze baby

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Shownieuws, Girlscene, NU | Beeld: Videostill