Deze sterrenbeelden hebben de beste moeder-dochter band

sterrenbeeld

Het staat in de sterren geschreven

Sommige sterrenbeelden vormen een perfecte combinatie, terwijl andere sterrenbeelden juist voor wrijving en chagrijn kunnen zorgen. Dit kan invloed hebben op je relaties en vriendschappen. Wij zetten op een rij welke moeder-dochter sterrenbeeldcombinaties het beste bij elkaar passen.

Schorpioen – Steenbok

Een schorpioen als moeder weet een goede balans te creëren tussen ondersteunen en vrijlaten. Opvoeden betekent immers ook dat je op je kinderen durft te vertrouwen. Zélfs als dat betekent dat je ze af en toe op hun plaat moet zien gaan. Steenbokken zijn groot fan van voorspelbaarheid en regelmaat en hebben een wat serieuze inborst. Een Schorpioen weet hier goed mee om te gaan.

Kreeft – Kreeft

Kreeften onder elkaar kunnen het altijd goed vinden. Jullie zijn niet altijd even outgoing, maar juist daarom gaan jullie goed samen. Twee introverten bij elkaar weten immers precies wat ze aan elkaar hebben. Daarom zijn jullie naast moeder en dochter ook goede vriendinnen.

Leeuw – Waterman

Het tegenovergestelde van het Kreeftenduo? Dat zijn een Leeuw en Waterman. Jullie zijn ondernemend, enthousiast en echte durfals. Leeuwen zijn bovendien geboren leiders en gaan voor hun kids door het vuur. Dat je dochter óók een beetje een excentriek en vurig is, vind je dan ook alleen maar leuk. Samen ligt de wereld aan jullie voeten!

Lees ook: ‘Mijn schoonmoeder wil meebeslissen over de naam van mijn kind’

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Ze | Beeld: Pexels