Handig: zo krijg je die lastige foundationvlek uit je kleding

foundationvlek

Het is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk!

Natuurlijk weten we dat foundation alleen op je hoofd hoort te zitten, maar toch kunnen we niet voorkomen dat er soms een flinke foundationvlek op onze kleding terechtkomt. De ervaring leert dat deze vlekken moeilijk te verwijderen zijn, maar gelukkig is dat met deze tip verleden tijd. 

Je hebt het waarschijnlijk al in huis.

Manier

Niet iedereen neemt ’s ochtends de tijd om het gezicht te voorzien van foundation, maar degenen die dat wel steevast doen, hebben vast weleens zo’n nare vlek in hun kleding gekregen. Met een make-updoekje proberen die foundationvlekken eruit te halen, werkt helaas niet op en top.  Het kan gelukkig makkelijker en bovendien ook veel efficiënter. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is wat scheerschuim!

Vlekvrij

Je hoeft inderdaad geen ingewikkelde schoonmaakspullen tevoorschijn te toveren als je een foundationvlek wilt verwijderen uit je kleding. Doe wat scheerschuim op de plek waar de vlek zit, masseer de scheerschuim goed op de plek en spoel het daarna uit met warm water. De vlek zal verdwenen zijn als sneeuw voor de zon.

Lees ook: Vlekje op je nieuwe suède schoenen? Zo verwijder je die nare vlek in een handomdraai! 

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: YouTube Alysa Aeschblacher | Beeld: PxHere