Verwacht je een Halloween-baby? Dit zijn leuke spooky babynamen

Een aantal prachtige babynamen

Als je deze maand je baby verwacht, is de kans groot dat je al een naam paraat hebt voor de kleine. Heb je dat daarentegen nog niet en kun je wel wat inspiratie uit onverwachte hoek gebruiken? Laat Halloween je dan inspireren! 

Sabrina

Grote kans dat je het zelf ooit hebt gekeken: de serie Sabrina, the Teenage Witch. Een komische jeugdserie over een tienerheks op de middelbare school. Vind je de naam van hoofdkarakter Sabrina niets? Dan kun je ook nog kiezen voor de namen van haar tantes: Zelda en Hilda.

Rosemary

In 1968 verscheen de horrorfilm Rosemary’s Baby, die draait om Rosemary Woodhouse en haar man Guy. Wanneer Rosemary zwanger raakt, heeft ze abnormaal veel pijn, verliest ze veel gewicht en komt ze er ook nog eens achter dat haar satanistische buren haar baby willen hebben.

Dexter

We blijven in de seriemodus: ook Dexter is een leuke naam voor een kleine. Deze naam halen we uit de gelijknamige serie Dexter, over het leven van de forensisch onderzoeker Dexter Morgan die nogal wat bizarre dingen meemaakt.

Buffy

Nog een successerie uit de nineties: Buffy the Vampire Slayer. De serie draait om een jonge vrouw die voorbestemd is om een vampire slayer te worden.

Draco

Je weet wel: dat karakter uit de Harry Potter-serie. Hoewel Draco zelf een beetje een etterbakje was, is het wel een erg leuke naam. Verwacht je een meisje? Dan is Hermione ook een erg leuke optie.

Carrie

Een horrorfilm die filmliefhebbers gewoon gezien móeten hebben, is toch wel Carrie. Carrie White is een meisje dat niet makkelijk vrienden maakt en gepest wordt door andere meisjes. Daarnaast is ook haar moeder niet goed voor haar: ze wordt thuis geestelijk en lichamelijk behandeld. Maar wat eigenlijk niemand weet, is dat de 17-jarige ook telekinetische krachten heeft.

Luna

Tot slot een naam die niet op een serie is gebaseerd, maar op de maan: Luna.

Lees ook: De leukste babynamen voor een herfstkindje

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Her Family | Beeld: Unsplash