Het internet is erover uit: dít zijn de allermooiste oorbellen

oorbellenWat vind jij van de oorbellen?

Wie de afgelopen jaren regelmatig een blik heeft geworpen op de oorschmuck van vrouwen, zal wellicht tot de conclusie zijn gekomen dat minimale sieraden helemaal in waren. Echter maakt een nieuw jaar plaats voor een nieuwe trend. Het internet is momenteel namelijk helemaal weg van déze oorbellen.

De oorbellen zijn razend populair.

Populair
Op het online prikbord Pinterest kun je allerlei afbeeldingen bewaren die je aanspreken. Je kunt hier zoeken naar mooie reisbestemmingen, outfits en sieraden. Het laatste wordt ook fanatiek gedaan en oorbellen die in de smaak vallen worden dan ‘gepind’, oftewel bewaard. Dit jaar zagen we al heel wat opvallende oorbellen voorbij komen, maar een paar oorbellen in het bijzonder werd erg vaak gepind.

Groot
Sinds vorig jaar wordt het paar oorbellen op de foto hieronder erg vaak gepind. Er werd op het online prikbord dit jaar wel 974 procent meer gezocht naar dit sierraad! De oorbellen zijn erg aanwezig en lijken op het eerste gezicht misschien een heftige keuze, maar met de juiste outfit is het een ware eye catcher!

oorbellen

Lees ook: Déze populaire keten komt met een superbetaalbare bruidscollectie

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Libelle | Beeld: Pexels, printscreen Pinterest