Hebben: Action verkoopt luxe kerstballen voor een prikkie

luxe kerstballen Action

Een geweldige dupe voor de exclusieve ballen van dure merken

Het duurt nog eventjes, maar de winkels hangen alweer vol met allerhande kerstdecoratie. Wil jij dit jaar wat jeu toevoegen aan je boom? Dan zit je bij Action goed, want ze verkopen momenteel té leuke kerstballen. Je kent ze vast wel: die fancy ontwerpen die je normaal gesproken alleen voor de hoofdprijs in huis haalt, maar dan voor een heel gezellig prijsje!

Kerst bij de action

Kerststalletjes, een gezellig kerststuk op tafel, nepsneeuw in de boom en op het raam: voor sommigen onder ons kan het tijdens de decembermaand niet kerstig genoeg zijn. Enne, bij Action scoor je de allerfijnste musthaves voor een klein prijsje, zo weten we inmiddels. Bij de budgetketen kun je allerlei geweldige kerstartikelen halen, van bijna levensgrote kerstmannen tot piepkleine kerstballetjes. Maar daar blijft het niet bij, want dit jaar spelen ze in op de trends en komen ze met bijzondere ballen op de proppen.

Luxe kerstballen

Wat tegenwoordig helemaal in is, is om je kerstboom niet te versieren met ‘gewone’ ballen, maar écht leuk wordt hij door bijzondere en opvallende ornamenten. Denk aan cocktails, cadeautjes, discoballen, oesters, lipsticks en nog veel meer grappige ontwerpen. Een trend waar we graag in meegaan, maar waarvoor we wel diep in de buidel moeten tasten. Tot nu! Want waar zo’n ontwerp van bekende merken als Vondels of Yup in de boom al snel zo’n vijftien euro per stuk kost, scoor je ze nu bij action voor  een prikkie. Spoiler: één euro per stuk!

Voor op je wishlist

Action verkoopt de originele kerstballen in een set van drie stuks voor €2,99. Dat betekent dat je deze te gekke figuren dus scoort voor slechts één euro per stuk. Ga jij voor cosmetica of een alcoholische versnapering in de boom?

Glazen kersthangers

Of kies je liever voor een modieus item?

Glazen kersthangers

Niet getreurd, ook voor diegenen die iets minder met pumps en lipsticks hebben − maar wél met burgers, friet en bier − kunnen hun hart ophalen bij Action!

Glazen kersthangers

De kerstballen zijn gemaakt van echt glas, zijn voorzien van een gouden ophanglus én zorgen voor een fancy kerstsfeertje. Ze staan al op onze wishlist!  Toch kun je beter niet te lang wachten, want we hebben zo het vermoeden dat deze schattige items binnen no-time zijn uitverkocht.

Lees ook: Yes! Videoland voegt maar liefst 21 nieuwe kerstfilms toe

Artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Action | Beeld: Pexels, Action