Hoe gaat het met Kopen zonder Kijken-koppel Lisa en Riski?

Lisa Riski

‘Ik vind het nog steeds onwerkelijk’

Wie Kopen zonder Kijken-fan is, is het zeker niet ontgaan dat het koppel in de eerste aflevering van het nieuwste seizoen erg geliefd is onder de kijkers. Lisa en Riski waren laaiend enthousiast toen ze hun eerste stappen in hun nieuwe huis zette. Maar, hoe gaat het nu eigenlijk met ze? En nog belangrijker: wonen ze er nog?

Video

RTL deelde onlangs een video waarin Lisa vertelt dat ze het ‘superspannend’ vond om mee te doen aan Kopen zonder Kijken. Maar al die spanning was helemaal niet nodig, want het stel kocht uiteindelijk een prachtig huisje in Lochem, de geboorteplaats van Lisa. “Ik vind het nog steeds onwerkelijk dat er een huis voor ons is gekocht en gerenoveerd”, legt Lisa uit. “Het is de beste plek voor ons”, vult Riski aan.

Groot huis

En dat het stel nog steeds supergelukkig is in het huis, dat is een ding wat duidelijk wordt in de video. Ook moesten Lisa en Riski even wennen aan de grootte van het huis, wat erin resulteerde dat Riski zijn vriendin telkens kwijt was. “Dan roep ik: Lisa! Lisa! Dit huis is groot. Ik ben haar kwijt”, lacht Riski.

Ook de keuken is een grote favoriet van het stel. Zo kan Riski er heerlijke Indische maaltijden koken. Maar dat is niet al het goede nieuws, want er zijn plannen voor de ouders van Riski om een bezoekje te brengen aan Nederland. En een plekje om te logeren is er al, aangezien we in het programma zagen hoe het klusteam de logeerkamer gereed maakte voor bezoek.

Dankbaar

En hoewel Lisa en Riski langzamerhand denken aan gezinsuitbreiding, denkt Riski ook aan een uitbreiding van het huis. Zo wil hij graag een overkapping in de tuin hebben. “Een veranda is het mooiste. Dan kun je barbecueën, buiten eten, dat vind ik echt mooi”, legt Riski uit.

Natuurlijk mooie dromen voor in de toekomst, maar de twee zijn in ieder geval nog hartstikke gelukkig met hun huis. “We zijn nog steeds superblij met het huis en we danken Kopen zonder Kijken enorm voor alles wat ze hebben gedaan voor ons”, sluit Lisa de video af.

Lees ook: Dit zijn 7 tips om weer lekker in je vel te zitten

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Vriendin | Beeld: Videostill Kopen zonder Kijken