Big Brother-winnaar Bart doet verrassende onthulling

Bart

‘Ik had het niet aan mijn vrouw verteld’

De Belgische Bart werd dit jaar bekroond als de Big Brother-winnaar van 2023. En hoewel dat al een prestatie an sich is, ging ‘ie er ook nog eens vandoor met een mooie geldprijs. Maar hoe is Bart eigenlijk op het idee gekomen om mee te doen aan het programma? De winnaar deelt alle details tijdens het No Biggie-event.

Procedure

“Ik zag dat passeren en ik dacht: ik ga eens zien hoever ik kan geraken”, legt hij uit aan oud Big Brother-deelnemers én podcastmakers Naomi en Liese tijdens het No Biggie-event. “Maar ik had het niet aan mijn vrouw verteld, dus die wist van niks.” Dat weerhield Bart echter niet om de procedure in te gaan. Zo moest hij verschillende documenten invullen, een filmpje insturen en voor een ‘ondervraging’ naar Amsterdam.

Avontuur

“Toen dacht ik: oei, ik denk dat ik toch eens iets moet zeggen thuis”, vervolg Bart. En toen Bart het vertelde, liet zijn vrouw weten dat ze het ‘redelijk laat vond’, waar Bart het ook mee eens was. Bart zei haar dat als ze het niet wilde, hij het ook niet zou doen. Maar zijn vrouw besloot dat Bart het avontuur gewoon moest aangaan.

Op de vingers getikt

En hoewel Bart er met de winst vandoor ging, werd hij wel op zijn vingers getikt door zijn vrouw toen hij weer thuiskwam. Eenmaal thuis kreeg Bart namelijk een hele lading lieve berichtjes over hem heen, waardoor hij telkens op zijn telefoon zat. “Na een week zei mijn vrouw: ‘Je bent al een week uit het huis en ik heb nog geen vijf minuten iets aan je gehad’.” Bart wist dat ze gelijk had, waardoor hij besloot om zijn telefoon eventjes weg te leggen. “Ik had me voorgenomen om op alles te reageren, maar dat is onmogelijk. Daar ben ik van geschrokken.”

Lees ook: Hoe gaat het met Kopen zonder Kijken-koppel Lisa en Riski?

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Love Reality | Beeld: Videostill