Deze vier sterrenbeelden zijn het zelfstandigst

sterrenbeelden-zelfstandig

Staat jouw sterrenbeeld erbij?

Zelfstandige mensen laten niet snel over zich heen lopen en weten precies hoe ze het willen hebben. Ze hebben eigenlijk helemaal geen hulp nodig en weten zichzelf prima te redden. Maar sommige sterrenbeelden hebben hier een groot talent voor. We zetten ze op een rij! 

Ram

Iemand met het sterrenbeeld Ram is een geboren kapitein. Het liefst sta je altijd zelf aan het roer en heb je niemand nodig die jou door het leven leidt. Wanneer andere mensen zich met jouw zaken gaan bemoeien, kun je weleens opstandig worden. Je weet het immers zelf veel beter. Hoewel je soms een beetje control freak bent, inspireer je daarmee anderen ook. Mensen bewonderen je dan ook voor je doorzettingsvermogen en je lef.

Boogschutter

Een eigen plan trekken? Dat zit bij de Boogschutter in het bloed. Met je ruimdenkende houding zet je veel mensen aan het denken. Door je kleurrijke persoonlijkheid ziet niemand je over het hoofd en word je vaak gevraagd om te helpen. Daarnaast probeer je ook anderen een beetje te ‘prikken’, zodat ze uit hun comfortzone trekken. Het woord ‘sleur’ staat niet in jouw woordenboek en probeer je te allen tijde voorkomen.

Steenbok

Een Steenbok geeft niet snel iets uit handen, want dan ‘kan het alleen maar misgaan’. Tenminste, zo denk je vaak. Het is niet zo dat je anderen wilt afkeuren of belerend wilt overkomen, je hebt vaak gewoon goede ideeën. En dan is het soms moeilijk om je te voegen naar de manieren of meningen van een ander. In groepsverband werken is dan ook niets voor jou.

Waterman

Het sterrenbeeld Waterman is van alle markten thuis. Aan de ene kant ben je een sociale vlinder, maar aan de andere kant vind je het ook fijn om alleen rond te fladderen. Mensen vinden het fijn om bij jou in de buurt te zijn, mede omdat je je makkelijk openstelt. Met jouw charmante verschijning krijg je veel dingen voor elkaar, ook als je je eigen pad kiest en daarbij de regels aan je laars lapt.

Lees ook: Mensen met deze drie sterrenbeelden zijn echte perfectionisten

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Margriet | Beeld: Unsplash, Oppo