Hoe leuk: Action verkoopt beamer zodat je je eigen thuisbioscoop kan creëren

Action beamer

Dat wordt snel naar de Action-website!

Nu de koude temperaturen hun intrede hebben gemaakt in ons koude kikkerlandje, is het natuurlijk ook niet raar om heerlijk te cocoonen in je huis. Je weet wel, lekker onder een dekentje met een heerlijke kop warme thee op de bank. Enne, ook de Action wist hier goed op in te spelen. Want wat blijkt? De winkelketen verkoopt namelijk een beamer, zodat jij lekker thuis kan genieten van je eigen thuisbioscoop. Hoe leuk! 

Koopje

Wie denkt dat je een vermogen kwijt bent als je een beamer aanschaft, heeft het dus goed fout! Nou ja, als je bij de Action gaat winkelen in ieder geval. Bij de low budget winkelketen betaal je namelijk slechts €99 voor deze geweldige Nor-Tec projector. Zo creëer je gewoon thuis de grootsheid van een eigen bioscoop voor een prikkie. De beamer projecteert razend scherpe beelden op je muur met een resolutie van 1280 x 720. En, oh ja: de beamer is alleen online verkrijgbaar.

Specificaties

Met de beamer kun je een gezellige kerstfilm op zetten, maar je kunt er ook voor kiezen om herinneringen op te halen door de mooiste foto’s en video’s te projecteren. Deze kun je uitvergroten tot wel 3,30 meter diagonaal in grootte. Dat is 287,79 cm breed en 161,88 cm hoog om exact te zijn. De beamer wordt geleverd met een afstandsbediening, stroomkabel, AV-signaalkabel en een HDMI-kabel van 1,5 m. Daarnaast heeft hij een ingebouwde speaker van 5 watt, dus ook op de kwaliteit van het geluid valt niks aan te merken. Tot slot is de beamer gebaseerd op LED-technologie en heeft-ie een levensduur van wel 30.000 (!) uur.

Ultieme gebruikservaring

Voor de ultieme gebruikservaring, geeft Action nog een aantal tips:

  • Hoe gladder en lichter de muur waarop je projecteert, hoe beter de gebruikservaring. Heb je geen gladde, witte muur in huis? Dan zou je ervoor kunnen kiezen om een groot scherm op te hangen om op te projecteren.
  • Zorg ervoor dat het donker is in de ruimte waar je projecteert. Een projector heeft namelijk geen licht vanuit binnenuit zoals een tv dat heeft. Te veel licht komt de kwaliteit van de beelden vanuit de projector niet ten goede.
  • Zet de projector op een recht oppervlak, zodat deze stevig en recht staat.

De beamer is vanaf deze week in de weekactie. Dus hup: bestellen maar!

Lees ook: Mannen bereid je voor: deze namen worden in 2024 hoogstwaarschijnlijk vader

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Tips & Weetjes, Action | Beeld: Adobe Stock