‘Ik heb ruzie met mijn zwager omdat hij me een golddigger noemde’

schoonbroer

‘Met een persoonlijkheid als de jouwe willen jouw vriendinnetjes je alleen maar voor je geld!’

*Kyra en haar vriend Paul hebben al jaren een relatie met elkaar. Paul komt uit een heel rijke familie, in tegenstelling tot Kyra. Zij heeft al jaren geen contact meer met haar familie, waardoor ze op financieel gebied nooit echt hulp heeft gekregen. Ze worstelt nog steeds met geld, maar heeft veel aan de steun van haar vriend. Al heeft haar zwager hier wel een mening over… In dit Reddit verhaal vertelt Kyra haar verhaal.

Eerste ontmoeting

”Het moment waarop Paul me voorstelde aan zijn familie, waren sommigen van hen heel erg aardig,” begint Kyra haar verhaal. ”Vooral zijn ouders waren heel erg aardig voor me. Maar sommige familieleden mogen me écht niet, omdat ze denken dat ik een golddigger ben. Eén van hen is zijn broer”, gaat ze verder. De broer van Paul maakt altijd onbeschofte opmerkingen over hun relatie, al sinds de eerste dag dat ze elkaar hebben ontmoet.

Domme opmerkingen

”Gisteravond was ik uitgenodigd op een van hun vele familiebijeenkomsten, waar Pauls broer ook bij aanwezig was,” vertelt Kyra. ”Hij maakte meteen vele opmerkingen over hoe Paul enkel een jongere vriendin heeft, omdat hij rijk is en ik alleen maar uit ben op zijn geld. Normaal geef ik nooit een reactie op zijn domme opmerkingen, maar ik kon mezelf niet tegenhouden. Ik móést wel reageren,” vervolgt Kyra. ”Natuurlijk denk je er zo over. Met een persoonlijkheid als de jouwe denk ik niet dat één van je vriendinnetjes je ooit voor iets anders wilde dan je geld!”

Ruzie

De reactie van Kyra viel echter niet bepaald in de smaak. ”Nu haat de helft van zijn familie me, en word ik een asociaal mensen genoemd. Gelukkig staan Paul en zijn ouders wél achter me. Maar ik kreeg een paar hatelijke en onbeschofte appjes van Pauls broer en hun neven en nichten,” vertelt Kyra. ”Ik wil me niet verontschuldigen omdat ik honderd procent achter mijn mening sta. Maar door mij hebben ook Paul en zijn ouders nu ruzie met de helft van de familie. Wat moet ik doen?” Wat vind jij dat Kyra moet doen?

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. Op het forum doet de man zijn verhaal onder de naam throwawaybfscousin.

Lees ook: Man biecht op: ‘Ik geef duurdere cadeaus aan mijn beste vriendin dan aan mijn vriendin’

Artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Unsplash, Alvin Mamudov