‘Mijn zwager heeft toegegeven dat hij zich aangetrokken voelt tot mij’

zwager

‘Hij wil zijn relatie niet op het spel zetten en hoopt dat er niks verandert’

De zus van Tessa* is al zestien jaar samen met haar vriend Dennis. Tessa is met hem opgegroeid, omdat er een groot gat zit tussen Tessa en haar zus. Ze zag hem altijd als zijn grote broer, totdat hij op een dag iets moest toegeven. Op Reddit vertelt Tessa geshockeerd haar verhaal.

Opbiechten

“Ik ben 24 en mijn zwager is 42”, begint Tessa. “Hij heeft samen met mijn zus een kind van twee en een pasgeboren baby. We zijn altijd beste vrienden geweest en ze hebben me eigenlijk een beetje opgevoed met z’n tweeën. Ik keek tegen hen op, maar wat ik nou heb gehoord heeft me echt getraumatiseerd. We zaten met z’n tweeën in de woonkamer toen mijn zwager ineens zei dat hij iets moest opbiechten en dat het hem al een tijdje dwarszat.” Tessa werd nieuwsgierig en vroeg hem wat er aan de hand was. “Dennis vertelde me ineens dat hij ervan droomde om seks met mij te hebben en dat hij zich heel erg aantrokken tot me voelde, maar dat hij dit altijd onder controle hield.”

Paniek

Tessa raakte in paniek en vertelde haar zwager dat hij moest ophouden met praten en dat dat niet haar last was om te dragen. “Ik vertelde Dennis dat hij een aantal ernstige gebreken had waar hij aan moet werken en dat ik me heel erg ongemakkelijk voelde. Ik zag hem nota bene als mijn eigen broer”, vervolgt Tessa. “Dennis verontschuldigde zich en zei dat hij het nooit had moeten zeggen. Ik stopte het gesprek en ging weg.” Nadat Tessa weg was gegaan, stuurde hij haar appjes waarin hij schreef hoe erg het hem speet en dat hij zich schaamde.

Leven ruïneren

“Dennis stuurde dat hij het aan niemand had moeten vertellen en dat hij van mijn zus houdt. Hij wil zijn relatie niet op het spel zetten en hoopt dat er niks verandert. Hoe kan ik hier niets aan veranderen?!” Tessa is in shock. “Ik hou zoveel van mijn zus en ik kan me niet voorstellen dat ik haar leven ruïneer. Ik ben zo boos dat Dennis dit niet met mijn zus of met een therapeut heeft besproken in plaats van met mij. Hoe kan ik in de toekomst op de oude voet verder gaan?” Wat moet Tessa doen?

*Alle namen in dit artikel zijn gefingeerd. Op Reddit doet de vrouw haar verhaal onder de naam doopdeeda.

Lees ook: ‘Ik ontplofte tegen mijn schoonmoeder, nadat ze ons geen seconde alleen liet’

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Pexels