Leuk: déze films en series kun je in november op Netflix vinden!

films

Deze films en series mag je niet missen!

De dagen worden korter, het wordt steeds eerder donker en jezelf onder een dekentje op de bank nestelen met een kopje thee wordt steeds aantrekkelijker. En wat is er dan leuker dan allemaal nieuwe films en series op Netflix bekijken! 

Deze films en series komen in november op Netflix te staan!

La La Land
De grootste aanwinst in november is toch wel de klassieker (ja, nu al) La La Land met Ryan Gosling en Emma Stone. In het verhaal zien we Sebastian (Gosling) en Mia (Stone) die nader tot elkaar komen door hun gemeenschappelijke verlangen om te doen waar ze het meeste van houden. Maar het persoonlijke succes dat volgt staat de relatie tussen de twee in de weg… Welke keuzes maken ze? De film, die een recordaantal Oscar-nominaties ontving en maar liefst zes Oscars won, is een echte must see. 

Netflix Originals
Ook kunnen we in november genieten van het achtste seizoen van The Vampire Diaries. Natuurlijk worden er in november ook weer de nodige Netflix Originals waaronder de serie She’s Gotta Have It, Welcome to No Man’s Land en Lady Dynamite toegevoegd. Wil je dit weekend nog wat te kijken hebben en vind je november echt nog véél te ver weg? Begin dit weekend dan aan de vlammende remake van de populaire hitserie Dynasty; er staan inmiddels drie afleveringen online. Veel kijkplezier!

Lees ook: ‘Dít zijn de engste horrorfilms op Netflix!’

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Grazia | Beeld: videostill