Lisanne: ‘Ik heb het gevoel dat mijn single moeder mijn vriend wel ziet zitten’

moeder

‘Ik heb het gevoel dat ze met elkaar hebben gezoend, maar ik kan niks bewijzen’

Lisanne* haar moeder is al een hele lange tijd vrijgezel. Enne, daar geniet ze ook zeker van. Zo neemt haar moeder altijd hele jonge, onvolwassen jongens mee naar huis. Iets waar Lisanne zich dood aan ergert. Maar als ze ineens het gevoel krijgt dat haar moeder haar vriendje wel ziet zitten, gaat het mis.

Moeder

“Mijn moeder is nooit echt een moeder voor me geweest, meer een vriendin of zus”, begint Lisanne haar Reddit-verhaal. “Ze weet gewoon niet hoe ze volwassen moet worden. Ze doet alsof ze nog steeds 21 is, en ze is erg actief op Tinder. Als mijn vrienden en mijn vriend dan bij ons zijn, voegt ze zich sneaky toe bij het gezelschap en neemt dan shotjes met ons.”

“Ik ben nu zo’n acht maanden samen met mijn vriend. En hoewel het misschien niet zo lang is, voelt dat wel zo. We zijn elkaars beste vrienden en grote liefde. We houden echt van elkaar. Ik vertrouwde hem dan ook 100%, maar ik vertrouw mijn moeder voor geen meter”, legt ze uit.

Flirten

“Mijn moeder flirt openlijk met mijn vriend, ook waar ik bij ben! Ze maakt heel vaak seksuele, misplaatste opmerkingen, en dan vooral als ze dronken is. Ze raakt hem ook altijd aan als ze lacht om iets wat hij zegt. Daarom ben ik er nu ook vrij zeker van dat ze mijn vriend wel ziet zitten”, vervolgt ze. “En dat ze iets met elkaar hebben gedaan sluit ik ook niet uit.”

“Het zou me niets verbazen want ik heb ze wel eens alleen gelaten als ik boodschappen ging doen. Telkens als ik dan terugkom is er een ongemakkelijk situatie. Vorige week heb ik ze anderhalf uur alleen gelaten, en sindsdien doet mijn vriend heel erg raar. Ik heb het gevoel dat ze met elkaar hebben gezoend, maar ik kan niks bewijzen. Ik weet niet hoe ik mijn moeder dit moet vragen, omdat het een hele ongemakkelijke situatie is.”

Bewijs

“Daarnaast ben ik geen confronterend persoon, plus ik woon ook nog steeds bij mijn moeder. Zelfs als ik het aan mijn moeder of vriend vraag, zullen ze het ontkennen, dus wat heeft het voor zin? Ik heb eerst hardcore bewijs nodig voordat ik ze kan confronteren, maar hoe vind ik die? Ik kom er liever gewoon achter, zodat ik kan beginnen met het loslaten van hen beide. Ik haat onduidelijkheid, maar ik denk dat het beter is om eerst te onderzoeken wat er tussen de twee is gebeurd…” Denk jij dat dit een goeie zet is van Lisanne?

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. De vrouw doet haar verhaal op het forum onder de naam throwra00179.

Lees ook: ‘Hoe deal ik met mijn passief-agressieve schoonzus?’

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Pexels