Hailey: ‘Mijn verloofde negeert me al een maand’

verloofde negeert

‘Het lijkt wel alsof hij zijn telefoon niet eens gebruikt’

Hailey en haar verloofde Ryan hebben elkaar zes jaar geleden ontmoet en daten al vijf jaar. Inmiddels zijn ze vijf maanden verloofd en waren ze altijd heel gelukkig met elkaar. Ze woonden altijd ver uit elkaar, waardoor hij afgelopen december pas haar hele familie ontmoette. Hij werd meteen erg geliefd, met name door haar opa. Maar als Hailey haar opa plotseling overlijdt, en hij er niet voor haar is, is ze ten einde raad. Op Reddit vraagt Hailey om advies.

Ruzie

“Toen mijn verloofde Ryan mijn familie afgelopen december voor het eerst ontmoette, accepteerden ze hem meteen in onze familie”, schrijft Hailey. “Ze begonnen van hem te houden, waardoor mijn opa zijn oude retro horloge aan hem schonk.”

Helaas is de opa van Hailey afgelopen april overleden, waardoor het een zwarte periode is voor de familie. “Tot mijn verbazing had ik helemaal geen emotionele steun van Ryan tijdens de begrafenis. Kijk, ik begrijp dat hij niet expressief is, maar ik verwachtte wel meer dan alleen een ‘gecondoleerd voor jou en je familie’. De volgende dag belde hij me op. Ik kreeg meteen een mentale inzinking. We kregen een enorme ruzie en nadat het gesprek voorbij was, reageerde hij niet meer op mijn berichtjes”, vervolgt ze.

Negeren

Hailey was er kapot van en vroeg haar vrienden en moeder om raad. “Ze zeiden dat ik hem wat tijd moest geven om zo te kalmeren, maar het is nu bijna een maand geleden en hij heeft nog steeds niks van hem laten horen. Ik weet nu echt niet wat ik moet doen. Ik heb al contact opgenomen met zijn zus, maar omdat zij in het buitenland woont, kan ze niet zo makkelijk met hem praten.” Ook legt Hailey uit dat dit niet de eerste keer is dat hij haar negeerde, alleen is het nog nooit zo’n lange tijd stil geweest. “Ik weet dat hij veel van me houdt, en ik begrijp dat ik hem misschien wel gekwetst heb. Ik voel me zó schuldig.”

Schuldig

“Ik heb hem gebeld en geappt, maar hij reageert nergens op. Het lijkt wel alsof hij zijn telefoon niet eens gebruikt. Al z’n andere social media heeft hij verwijderd, en hoewel ik daarover erg ongerust was, zie ik wel dat hij nog actief is op ons Netflix-account.”

“Daarnaast weet ik niet eens zeker of hij me nog wel wil als ik hem weer zie. Ik ben zo onzeker. Er gaan te veel dingen rond in mijn hoofd waardoor ik mezelf helemaal gek maak. Ik voel me zelfs schuldig dat ik mijn familie aan hem heb voorgesteld. Elke keer als ik mijn oma spreek, vraagt ze hoe het met Ryan gaat. Daar moet ik nu telkens over liegen. Ik voel me schuldig dat ik hen zo voorlieg en in de steek laat, maar ik weet echt niet meer wat ik moet doen.” Wat adviseer jij Hailey?

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. De vrouw doet haar verhaal op het forum onder de naam Several_Carob1306.

Lees ook: Lisanne: ‘Ik heb het gevoel dat mijn single moeder mijn vriend wel ziet zitten’

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!
Bron: Reddit | Beeld: Pexels