Man vertelt: ‘Ik wil dat mijn vrouw stopt met het maken van TikTok-video’s’

TikTok

Ook de kinderen zijn niet blij met hun moeders nieuwe hobby

De 41-jarige vrouw van Lucas* heeft een nieuwe hobby: TikTok-video’s maken. Maar als je het aan de man vraagt, slaat ze hier een beetje in door. Hij wil dan ook, net als hun twee kinderen, dat de vrouw stopt met alles en overal te filmen.

TikTok

“Mijn vrouw en ik zijn acht jaar getrouwd. We hebben twee kinderen, een jongen van 9 jaar en een meisje van 8 jaar”, schetst Lucas zijn gezinssituatie op het forum Reddit. Sinds kort heeft zijn vrouw een nieuwe hobby gevonden, en daar is hij allesbehalve blij mee. “Mijn vrouw praat non-stop over de app TikTok. Ze heeft het gedownload en sindsdien is ze eraan verslaafd”, vertelt de man. “Ik zie haar in de app als we tv kijken, op bed liggen en onderweg.” De vrouw kijkt echter niet alleen naar video’s van anderen op de app, ze maakt zelf ook video’s. En dat zorgt voor grote frustratie bij Lucas, die als docent vanuit huis werkt.

Filmen tijdens online lessen

“Ze maakt overal video’s van”, stelt Lucas. Ook op de meest onhandige momenten: “Ik had een meeting met een student via Zoom toen ze binnenkwam om een ​​video op te nemen. Ik pauzeerde snel de meeting en zei dat ze de video moest verwijderen. Ze was er niet blij mee, maar met enige tegenzin verwijderde ze de video toch.” Helaas voor Lucas bleek dit slechts het begin te zijn.

Alles opnemen

De vrouw probeert alles op te nemen, en gaat daarvoor best ver. Lucas vertelt: “Ze heeft stiekem een camera op mijn kantoor verstopt. Ik vond het tijdens het opruimen en confronteerde haar ermee.” Dit soort confrontaties bleek zijn vrouw echter ook interessant te vinden voor een TikTok-video. “De laatste druppel was toen ze me opnam terwijl we ruzie maakten.” Lucas was er helemaal klaar mee en vertelde zijn vrouw dat ze moest stoppen met plaatsen van video’s op de app. “Onze kinderen willen niet in de video’s en zeggen constant dat ze moet stoppen.” Het zorgde voor een boze reactie bij zijn vrouw, die graag een echtgenoot zou willen “om samen plezier te maken op TikTok”. Wat zou jij doen als je Lucas was?

*Lucas is niet de echte naam van deze man. Op het forum deelt hij zijn verhaal onder de naam u/The_Addiction23.

Lees ook: Vader geeft 14-jarige zoon zware straf: ‘Een jaar geen tv, telefoon en internet’

Bron: Reddit | Beeld: Pexels