Geloof het of niet: mannen mét een buikje vallen het meest in de smaak bij vrouwen!

sixpack

Misschien niet het eerste waar je aan denkt bij een aantrekkelijke man…

Als wij onze ideale man moeten voorstellen, denken wij aan een aantrekkelijke, gespierde en een intelligent uitziend exemplaar. Of een bol buikje hier ook in voorkomt? Nee, niet direct. Toch denken blijkbaar veel vrouwen hier anders over. Uit onderzoek blijkt namelijk dat mannen met een buikje meer kans hebben op een date dan mannen die bijvoorbeeld lang, dun of groot zijn. 

Maar niet alleen de omtrek van de buik bij mannen speelt in de date-wereld een rol…

Datingapp
De bekende datingapp The Inner Circle voerde onlangs een onderzoek uit om te achterhalen met wat voor mannen wij vrouwen het liefst op date zouden gaan. Wat bleek? Mannen met een buikje scoorden als een van de hoogste op de date-ladder. Mannen die juist langer, dunner en groot zijn maken juist minder kans om op date te gaan met een vrouw. Wel wordt er toegegeven dat atletische mannen nog nét wat beter scoren dan de mannen met een buikje, maar veel scheelt het niet.

Lengte
De mannen die het meeste moeite hebben om anno 2017 een date met een vrouw te regelen zijn de niet-lange mannen. Vaak schrijven de mannen in hun profielbeschrijving al hun lengte. Wanneer dit onder de 1.78 valt, keuren de meeste vrouwen hem vrijwel direct al af. Ook de leeftijd van de man speelt een belangrijke rol, want zo worden mannen met als leeftijd 34 jaar opvallend vaak geliked. Hoe wij Nederlandse vrouwen het doen in de date-wereld? Volgens het onderzoek zijn wij een stuk assertiever dan vrouwen in Parijs of Londen. Ook delen wij liever de rekening op de eerste date.

Lees ook: dit is wat je dus vooral niet moet doen als je aan het online daten bent

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Gatsby | Beeld: Unsplash