Mensen met dit sterrenbeeld zijn iedereens lievelingetje

lievelingetje

Het staat in de sterren geschreven!

We kennen allemaal wel iemand die bij werkelijk iedereen geliefd is. Diegene is altijd vriendelijk en lijkt niks verkeerd te kunnen doen. Grote kans dat die persoon het sterrenbeeld Vissen heeft. Mensen met dat sterrenbeeld zijn namelijk enorm geliefd, en dit is waarom.

Familie

Vissen kunnen zich aan elke denkbare groep aanpassen. Dat zorgt ervoor dat ze binnen de familie met iedereen kunnen opschieten. Of ze nu in gesprek zijn met oma, een oom, een veel jonger nichtje of een zwager: het gaat allemaal goed. Ze zijn bij familiefeestjes altijd het vrolijke middelpunt en zorgen meteen voor een goede sfeer. Als een familielid echter hulp of steun nodig heeft, zijn ze er ook altijd om een luisterend oor te bieden of de handen uit de mouwen te steken.

Partner

Mensen met het sterrenbeeld Vissen zijn gek op de liefde. Iets wat ze daarbij in de weg staat, is dat ze moeite hebben om zich open te stellen in een relatie. Zijn ze echter die drempel over, dan zit het meteen goed en is hun relatie al gauw ijzersterk. Ze zorgen niet alleen voor harmonie, maar geven de ander ook altijd het gevoel dat hij of zij geliefd is.

Vrienden

Niet alleen bij familie en partners, maar ook bij vrienden geven Vissen altijd een goed gevoel. Omdat ze zich goed kunnen inleven, zorgen ze ervoor dat hun vrienden zich altijd begrepen voelen. Een heftige discussie zul je niet gauw meemaken bij iemand met dit sterrenbeeld, omdat ze alle meningen en standpunten wel begrijpen. Ze zijn geduldig, kunnen goed luisteren en hebben een fijne sfeer om zich heen hangen. Als Vissen een vriendschap aangaan, is dat bovendien voor het leven: hun vrienden kunnen altijd op hen rekenen.

Lees ook: Niet aan de zuip: deze sterrenbeelden kunnen niet tegen alcohol

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Unsplash, Felix Rostig